Det här är en gammal blogg om Andreas Forslund

 
När Andreas helt plötsligt slutade blogga tyckte vi att det kändes meningslöst att fortsätta, så vi slutade lika tvärt och plötsligt som honom. En förklarning om vad bloggen handlade om fick ni i det allra första inlägget som löd:

Hej, det här är en blogg som helt ägnar sig till Andreas Forslund, men självklart ser vi att alla som älskar Andreas går in på den för att läsa om hans brister som vi tar upp, och hjälper honom att övervinna.

Vi kommer alltså att cocha Andreas genom bloggandet för att göra honom till en, om möjligt, ännu bättre bloggare. Vi kommer vara som en ''stöttepelare'' åt hans annars stabila jag, då han har skrivbrist, skrivkramp och eller träningsverk (som han oftast har då han gymmar som fan).

 Vi hoppas det här ska bli en kul tid och att alla ska kunna glädjas åt Andreas utveckling!

 

Med Vänlig Hälsning/ Ledningen

 
Nu när vi i princip lagt ner så finns fortfarande vårat rika arkiv med många guldkorn från vår och Andreas storhetstid. Många uppskattade bilder, klipp och roliga inlägg finns där bak i arkivet.

Jag vill inte säga att det är slut. Men så är det - för nu. Kanske återkommer vi då och då. Jag rekomenderar er att titta in hit en gång i kvartalet, ungefär.

Tanken med detta inlägg var att få ett propert avslut. Kanske blir det så, kanske inte. Vi i Ledningen rekomenderar er att titta tillbaka till glansdagarna i väntan på bättre tider för denna blogg. Titta gärna även in på vår facebook-grupp ''Hjälp Andreas Forslund att blogga''.

Nu säger vi adjö, för kanske sista gången.

Det här har varit riktigt kul!

Med Vänliga Hälsningar// Ledningen


Kommentarer
Postat av: ...

Det är en sorgens dag idag!

2009-10-17 @ 12:22:04
Postat av: Anonym

http://open.spotify.com/user/charleslindberg/playlist/0ET4G48CcMFiNj18tbS9ib

2009-10-22 @ 17:26:20
Postat av: Anonym

http://open.spotify.com/user/williebabzan/playlist/31QK42oJqK3IryjHfPhLU7

2009-10-25 @ 11:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0