Andreas Forslunds Statistik



Vi har genom våran fina relation med superbloggaren Andreas fått hans bloggstats. Imponerad blir man ju, av med hatten för ante. Andreas som idag skriver väldigt få inlägg, tänk om han skrev ett om dagen, nästa blondinmediahora på väg.

För er som inte ser så ligger han i spannet 1990-2000 unika läsare varje dag.

Fan vad jag älskar det här!

Förstår inte ens Danskarna danska? Nä, verkar inte så. Men dom är ju sköna i alla fall.

 

Även den stenhårde klippkritikern Andreas Tollerup tyckte filmen var bra.
Här är en bild på han och Andreas:



Statistik



Tack alla ni som läser vår fantastiska blogg. Här är lite avslöjanden om hur många ni är en vanliga vecka som denna.


/Ledningen

Final 6 + Basket kuriosa





Imorgon har ni chansen att slå två flugor i en fet smäll. Ni kan träffa Andreas Forslund och Peter Bogner som båda kommer att befinna sig i sporthallen mellan 1830 till 2100+
Denna möjlighet är det få som ens har möjligheten till. Ta vara på ert liv och kom till sporthallen.





* För hoppningsvis blir det jubel imorgon. *

________________________________________________


Nu lite basket kuriosa


Basket - Världens största idrott!
# 450 miljoner utövare
# Basket spelas i 213 länder
# 51 länder i Europa
# Det finns ca 100 professionella ligor i herrbasket & ca 40 professionella ligor i dambasket

Basket i Sverige - 5:e största idrotten!
# Över 400 föreningar
# 100 000 aktiva
# 5:e största idrotten av 67 specialförbund
# Efter fotbollen den största idrotten i Stockholm

________________________________________________


/Ledningen

Vad tror ni

Tror ni att denna t-tröja klarar av Andreas extremt massiva bringa och sylvassa nipples ?


/Ledningen

Andreas förlitar sig för mycket på Ledningen

Det känndes väldigt hedrande när jag nu precis fick ett sms av Andreas. Att stjärnan tog sig tid till att skriva just till mig. Men det känndes samtidigt lite skrämmande också, för i smset stod det att han bad mig avslöja ''vem som hade tankat mobilen''(som det var så mycket rabalder om i såväl kommentarsfältet på Andreas blogg som i kvällstidningrna). Det gjorde han för att han tydligen inte hade möjlighet att blogga själv.
Känns skrämmande för att han lovar en sak, men sedan förlitar han sig på oss att vi levererar i hans ställe då han inte gör det. 

Känns dock kul och hedrande på alla sätt att här och nu få avslöja vem som efter 364 dagar utan pengar på mobilen äntligen fyllde på den. Personen i fråga är.................................................................Fuad. De var alltså Fuad som fyllde på med pengar på sin telefon. Det var alltså inte bättre än så. Jävla skitnyhet rent ut sagt. 

Börjar Andreas tappa greppet? //Ledningen
  

Bogners video uppdaterad

Nu finns videon upp med Peters egna kommentarer om uppvärmningen :D:D

http://konstruktivkritiktillandreasforslund.blogg.se/2009/april/vi-har-han-pa-film.html

/Ledningen

Dimitri förlorade bloggoskulden idag!

Så några minuter efter dimmans inlägg, vill vi i Ledningen vet hade vi rätt. är han en big mamba i bloggvärlden också lr bara en naken näck. Vi vill ha era åsikter om inlägget. Ris lr Ros, Pasta lr Mos, är dimman bara os? säg vad ni tycker, vi vill veta.

/Ledningen

Andreas! Inga fler hemligheter tack!

Dimitri joel perera är en tillgång i ledningen så inte riktigt hittills har presterat som väntat. Efter ett allvarligt snack med dimtiri så kom vi framtill att det var dags att skriva ett inlägg. Dimitri som är kille med nästan antes kaliber om han bara vill, presenterar sig nu med sig första inlägg. Här kommer det!!!

_____________________________________________________________________________

Andreas! Inga fler hemligheter tack!


Det finns inte ord nog för att kunna beskriva denna man. Han är övernaturligt stark, har extremt stora nipples, han kan härda som ingen annan och han häver i sig Bocköl. Det har egentligen inte sagts någonting alls om Andreas nipples här på bloggen och jag vill då försöka framhäva dem eftersom jag tror att det är hans nipples som ligger bakom allt han gör. Då Andreas är på fest och det är ölhävartävling så kan man tro att Andreas endast dricker med munnen. FEL!
Det är så att Andreas slingrar sina nipples och doppar dem i glaset/flaskan/burken/koppen/hinken/pluntan/muggen/tunnan/karaffen/bägaren, detta gör att nipplesen blir övernaturligt styva och på det sättet kan han suga in öl precis som ett sugrör. Då Pontus säger att Andreas ska göra armhävningar så gör han i praktiken inte det. Han använder sina nipples. Man kan kalla dem för nippleshävningar.

Jag vet inte, men jag tror att jag kanske har hittat Andreas bortglömda syster, eller kan det vara hans själsfrände?

Andreas! Upplys oss!

/Ledningen

Det var ett bra jävla inlägg

Jag älskar verkligen inläggeet ''vi har han på film''. Jag älskar hur Hampus följer Peter Bogner med kameran, och jag ÄLSKAR hur den som sitter brevid Hampus frågar undrande vad han håller på med, men när han får svaret att han filmar Peter Bogner så köper han det direkt och säger bara ''aaaaah''

Jag tror stenhårt på att det här klippet, i sinom tid, kommer bli youtubes mest sedda.

//Ledningen

ST talar om Bogner

 Motståndarprofiler

10) Lesli Myrthil. Utsedd till "Årets forward" och hans närvaro och frånvaro märks. Utan lagkaptenen gjorde Solna en djupdykning i Sundsvall. Med honom var de ett vinnande lag igen.

11) Peter Bogner. Komplementspelare som snittat 14 minuter så här långt. Har haft svårt med skotten och poängskörden så här långt.


Så här skriver ST inför gårdagens match i basketligan. och är han itnedär igen herrBogner. fröjdans ord får han och mer o mer utrymmer i media.

Eftersom Peter är en glimt av Andreas framtid, så blir vi glada när han näms i sådana stora sammanhang.

______________________________________________________________________________________

Ni bör också för utom att glädjas åt vinsten som blev av i gårkväll. Gå in på
http://st.nu/sport/basket/1.990384
 för att se och läsa mer

______________________________________________________________________________________

för er som inte kan få nog av basket kan ni gå in på
http://www.dragonmix.net/
och se highlights.

KRIG

Konstruktivkritiktillandreasforslund.blogg.se förklarar krig mot srjp.blogg.se


Nu är det nog. Goda råd är dyra i denna lågkonjunktur. Att Stephani rachel jayatunge perera är på oss och klagar gör inte saken bättre.

Vi slåss om samma läsare på blogg.se s plattform. Och så kan det inte längre vara. Vi i Ledningen kräver att Stephani lämnar blogg.se och gör över till en annan plattform eller slutar blogga helt.

Stephani har klagat på att vi skulle dölja våra namn bakom Ledningen och att vi inte vågar underteckna med vårt eget. Detta är enbart så vi ska slippa överösar av fanmail, en rutinerad bloggare förstår sådant men tydligen inte alla.

På hennes blogg kan man läsa "Mitt liv i text" det är inte intressant.

Så extremt mycket bättre att blogga om just en blogg och Sundsvalls största kändis efter Kjell Lönnå, Andres Forslund.

Vi tänker trots hennes burop fortsätta att göra Andreas liv rikare. Vi kommer att forsätta sprida glädje. Vi komemr att börja sprida hat om inte srjp.blogg.se/ försvinner.

Vi kommer fortfarande kalla oss Ledningen för det är vad vi är. VI ÄR LEDNINGEN

//Ledningen

vi har han på film



Här ser ni Peter på uppvärmingen inför Final nr 4. Han missar en layup och ett skott, men reder upp allt med en fin passning till en lagkamrat. Det är sådan han är, inte bäst inte sämst - en lagspelare. Alla andra spelarna i solna sätter sina skott men inte herr Bogner. Han går sin egen väg. Det kan ju inte heller vara lätt som solna spelare att prestera när man hör dragons-låten i bakrunden.

Andreas i förövrigt skötte sitt jobb i statistiken bra, slipper man en utskällning av pontus så är allt bra.

Dragons vann BTW med  10 heta pinnar, efter en mkt jämn och spännande match. Tack för det :

Vision

Jag skulle fan vilja bli kökschef då jag börjar närma mig 50 sträcket. Tänk er vad härligt att få ut alla sina aggressioner på de stackars kockarna. Man kommer till jobbet, gammal, less på sin familj och ont i leder. Sedan släpper man lös helvetet.
Kastar de omsorgsfullt tillagade och upplagda rätterna i väggarna för att jag tycker att salladen kunde varit upplagd på ett bättre sätt. Skriker dem i öronen även fast jag vet att dem skulle höra mig om jag pratar i normal samtalston.

Jo precis så vill jag ha det då jag blir gammal. Precis som Gordon Ramsey, aggressiv, rik och brutal. Exakt  så!

Andreas sätter ingen press på mig nu..

Att ha Andreas förväntningar på sina axlar är sådan press som är så stor att den kan vara skadlig. I de flesta fall till och med dödlig. Att Andreas skriver på sin blogg att han tror att jag kommer klara min uppkörning galant gör mig inte mindre stressad över den. Att Andreas, och numer hela världen, vet om när jag har uppkörning kommer göra det bra mycket bittrare om jag skulle kugga, men även också bra mycket roligare om jag skulle klara.
   Jag sitter i en jävla sits nu känner jag. Vinna stort eller förlora ännu större. Allt eller inget. Äta eller ätas.

Andreas, halkbanan (som är ett ord, inte två som du fick det till) är inget moment som man inte klarar av. Det är bara som en upplysning på hur dåligt det kan gå om man kör för fort på en hal väg.
   En sak till bara. Andreas, varför svarade du inte på ''gårdagens fråga''? Idiot.

//Charles Lindberg - Ledningen

Nu börjar det likna något!

Andreas senaste inlägg var brá bra.  Kort, men han fick läsarna att suckta efter mer. Och när han på slutet vevar in allt i Bockölen, precis som man vill ha det. VACKERT!

INSTICKARE
Ante har gymmat för lite på senaste tiden. Länge sedan han var så här liten nu, men ge han en vecka så är han på banan igen.

Helvete!

Dragons förlora mot Solna borta i final nr3. Hur kunde dom låta Bogner springa runt och glänsa sådär? Svara på den du Andreas! Eller ska vi göra som Andreas gjort och göra en dagens fårga av det? Det gör vi fan!

Dagens fråga: Hur kunde dom låta Peter Bogner äga planen?

Nu är jag förbannad. //Ledningen

Det här tyckte jag var roligt

Det var en jävla berättelse i inlägget ''En dag ska jag bli som honom, den store.'' Skribenten undertecknade ''Stephanie Joel Perera''

I kommentarsfältet har en anonym person kommenterat. ''helt seriöst vad har ni för problem?''
Det var lite roligt. Kanske var det någon högoddsare som hade samma namn och som kännde sig ofreds med underteckningen. Jag vill i alla fall tro så. Och det tyckte jag var lite roligt. Det hade Tolle också tyckt, om han hade läst det. Men ska man få Tolle att gå in på någon annan internettsida än en porrsida så får man tvångsbinda honom vid en stol med denne blogg på skärmen.

Någon kanske undrade varför jag skrev ''tvångsbinda'' för vem går med på att bli bunden lixom? Men har det nått med porr eller gymning att göra så låter Tolle sig bindas.

//Ledningen

Har berömmelsen stigit Andreas över huvudet?

Ja det har den. Titta bara här vad nonchalant Andreas är när ett glatt fan ber om en bild. Han Bekymrar sig inte ens över att titta in i kameran, kanske le, ta av sig brillorna eller luvan. Han fortsätter bara skriva sitt jävla sms. Fattar han inte att det är stort för den här killen att få träffa honom? Att det är något som kommer förändra hans liv. För alltid!


Men en sak ska vi ändå veta, Andreas är jävlig bra. Och det ser vi till exempel här då Olle (längst till vänster i bild) försöker, likt NBA spelarna i filmen ''Space Jam'' ta Andreas kraft genom att sträck armen och röra vid Andreas.

(Självklart lyckades inte Olle ta Andreas kraft då den kraften är för stor för att någon annan kropp i världen ska klara av den..)

//Ledningen

Aaa, för att vara ärlig

Aa, var ju så att jag såg Ante vid mjölkmaskinerna idag. Kan inte förneka att det stod lite i brallan, men han blev ju framröstad som årets hunk i New York times.  Så who can blame me?

mmmmmmmm

Framtid



Det har ofta pratats om att Andreas Forslund är nästa bogner. Jag håller helt med, jag ser en Andreas om 5 år med i Solnas lag. Han har nr 11 och med sitt långa svarta hår svävar han fram över golvet i solnahallen. Han har ligans storsta huvud både ordagrant och när det kommer till det taktiska i basketbollspelandet. Han är en riktig caretaker som visar  stort hjärta i alla lägen.

Jag som skribent fäller en tår av lycka för Andreas skulle.

Nu undrar ni säkert vad som hände med antes ninja arbete. JO efter att förlorat en tå i Vietnamn så tröttnade ante på yrket som ninja. Det var helt enkelt inte hans kall.

Jag måste dock påminna er om att detta bara är en framtidsvision av ante som jag ser honom.

/Ledningen

Breaking News!



Hör och häpna Andreas har börjat extraknäcka som ninja. Osäkert om han kommer kunna blogga lika mycket nu men vi i ledningen hoppas att inget ska förändras. Men vist ser han farlig ut.

Hur gick det då ?



Andreas skötte sitt jobb mycket bra, inga märkbara fel. Jag tror att det var tackvare Andreas hårda slit som Dragons kunde vinna så lätt över Solna.

Tack Andreas

/Ledningen

Gameface



Som statistiknisse så måste man se väldigt neutral ut.

Såja!


 Visst blev han fin tillslut.

Andreas laddar inför statistikarbete.



För att Andreas ska kunna maxprestera inför sin uppgift duschar han alltid och går igenom kroppen från top till tå för att allt ska vara perfekt.

Andreas som Peter Bogner

Får Andreas som han vill så är det så här han kommer vara. Precis som sin hemliga idol. Den otympliga solnaspelaren Peter Bogner.

Man ser verkligen hur han trivs i Peter Bogners kropp, den jävla pjäsen till kropp..

Forslund ignorerar Ledningen ?

Igår gick Ledningen ut med en hänvisning om hur Andreas bör sova nu innan finalen. Och vad gör han, han är upp till 02:53:44 och ännu senare för han skulle väll dra sin dagliga nattrunk där innan han ska sova. Förvisso är det bra att ante bloggar men inte när det är andra så mycket viktigare saker på spel som antes basketkarriär. vi i Ledningen ville ha 15 timmars sömn från Andreas, för att få ut max av hans kapacitet och för att han ska bli frisk. Om han då håller sig uppe till efter tre på natten så innebär detta att han måste sova till 1800 nästa dag, och missar då Dragons final. När Andreas gör så här känns det som om han hatar oss i Ledningen, han spottar oss i ansiktet allihopa.

Ledningen kräver bättring för fortsatt existens!

// Ledningen

Grisbloggandet

Grisbloggandet resulterade i tio inlägg, om man får räkna med detta som ett inlägg, på en dag. Dagen för oss började dock efter 19 så jag tycker vi hat gjort'et hyffsat ändå. Klockan är över tolv nu så man får se om grisbloggandet kommer fortsätta ett tag till eller inte. Här har ni i alla fall en liten teaser över vad som komma skall.

Det här sägs för övrig vara det sissta tecknet på att Andreas fortfarande lever.

//Ledningen

Final nr 2 med lr utan Forslund

Imorgon spelar Sundsvall Dragons final och enligt min mening så har Andreas den avgörande rollen i spelet. Sorligt nog så är Ante inte med i A-truppen ännu, men för de är han inte oviktig för Dragons framgång. Utan Andreas har den viktiga rollen att under match hjälpa till i statistiken. Han vakar med sitt extrema basket anpassade öga över Johan Glas så att han inte gör fel. Andreas har en till roll i statistiken, han delar ut statistikpapper till båda lagen. detta är ett av de viktigaste jobben i hela hallen vågar jag påstå. Om inte statistiken finns väl tillgänglig så har ju inte coacherna någon som helst feed att gå på när de gör byten under matchen. på detta A4 ark som Andreas håller i står allt man behöver veta och lite till. Det står hur många minuter varje spelare har varit inne på planen, det står hur många skott varje enskilld spelare har tagit, hur många spelare satt av skotten, vilken procent spelaren har på skotten, om det var ett en/två/tre poängs försök, det står hur många poäng spelaren har gjort, det står hur många foul spelaren har, det står hur många steals spelaren har, det står hur många returer spelaren har tagit, det står också om de är defensiva lr offensiva returer, det står faktisk ännu mer saker men vem orkar lyssna mer.

Andreas har under veckan varit lite småsjuk, han har inte kunnat träna, eller blogga som vanligt. detta är ett bekymmer för oss alla. Vad gör vi om Andreas inte sitter där bakom seket imorgon. Hur ska pontus klara sig, vem vet?

Jag ser det som ett måste att ante är där imorogn för att Dragons ska ha en chans på att vinna över mästarlaget Solna. Ett solna som har det fulaste matchstället i hela ligan.

Så jag hoppas att Andreas tar sig i kragen om sover si sådär 15 timmar inatt för att bli frisk tills imorgon.

// Ledningen

Årets vampyrhunk! Vem om inte våran egen Andreas?

Såklart, tog han hem den ärofyllda segern i årets vampyrhunk! Ledningen gratulerar dig store Andreas!

En dag skall jag bli som honom, den store.

Allas våra liv svävar mellan hopp och förtvivlan, mitt gjorde det också men jag lärde mig att hantera det och lärde mig att utveckla en teknik för att hålla mig på den positiva sidan av livet, tack vare han ni vet.

Första gången jag hörde talas om Andreas eller första gången jag läste hans namn, så kände jag en speciell värme i mig. En trygghet och en känsla som sa till mig att om denna människa en dag når toppen och blir USAs president så kommer allt lösa sig, krig och svält i tredje världen kommer vara ett minne blott. Om vi bara fick ut hans ord på ett snabbare och globalare sätt än genom den här bloggen!! Detta har jag nu funderat på i 10 år, sedan den där första gången. Den där gången som jag läste om honom i aftonbladets "vardagliga hjältar", Andreas hade räddat livet på en mamma och hennes spädbarn. Genom att heroiskt klättrat upp för ett brinnande 15 våningshus och sedan ner igen.
Jag hade inte en aning om vem han var då, men jag visste att han var något, något som var värt att satsa på.

Jag startade direkt fonden "Eldkvarnen Andreas fond", den har ökat markant sedan dess och nu när nästan hela sveriges befolkning är med så måste vi ju få ut den till omvärlden. Vi MÅSTE visa vem som är störst och vackrast.
Sverige borde helt enkelt byta namn, och heta "den store andreas rike". En flagga borde resas som avbildar den stores ansikte. För trots all hopp och förtvivlan vi sitter inne på ibland, så finns han där. För oss, för att göra oss starka och för att visa oss vägen. He is the chosen one sannerligen.

// Stephanie Joel Perera

Allt börjar som en idé

Så även den här bloggen. Vi i ledningen har många idéer, Andreas Forslund quizen på facebook var en idé som fullbordades, Andreas gruppen och Andreas eventsen likaså. 
   En idé som inte fullbordats fick vi av en läsare, en klipsk en. Dimitri. Han märkte att om man sökte på Andreas på wikipedia så kom det inte fram något om honom. Konstigt. Idén då? Jo, någon borde bli medlem på wikipedia och skriva en jävla livsberättelse av rang. Andreas livsberättelse. Kanske är denna någon just Dimitri?

Vi hoppas det i alla fall//Ledningen


Tankar

Tänker att jag skulle vlija flytta inlägget ''Grisblogga'' till innan inlägget ''Han som brukade frälsa oss med så fina inlägg. Andreas, ja det är han jag menar. Har han dött, eller?''
   För det var just då jag skrev det inlägget jag fick idén om grisbloggandet, sög på idén ett tag medans jag skrev ''Andreas 5.9år'' sen fullbordade jag den. Men att flytta går inte. Eller?

Förresten

Anna Törner har tagit körkort idag. Kanske bör man gratta henne för det. Eller kanske inte? Nä, hon förtjänar det inte..

Grisblogga

Vi ska ta tag i saken. Dra upp Andreas ur det jävla hålet han har hamnat i. Vi har bestämt oss för att grisblogga. 
   Jag, som ändå får se mig som ledaren i ledningen, skickade ett motiverande sms till mina mannar! Det löd så här:

''Grisblogga. Andreas har inte uppdaterat på mycket, mycket länge. Han verkar inte känna suget längre. Därför tycker jag att vi ska grisblogga och peppra Konstruktiv kritik till Andreas Forslund med inlägg för att få honom peppad igen. När vi började med våran blogg så började Andreas blogga igen, efter ett långt uppehåll, han fann glädjen i att blogga igen. Ska vi hjälpa han att finna den glädjen igen? Jag har skrivit två inlägg på kort tid och är fan inte klar än! Idag är dagen då vi ska uppdatera bloggen oseriöst jävla mycket. Är du på? Och det här är ett jävla långt sms.''

Jag fick possetiva svar. Det bästa var kanske ''Jag är på. Kommer jag inte på något att skriva om knäpper jag kort på mitt bajs och lägger upp det! Kanske det som behövs, vem vet?''

Nu kör vi!

Andreas 5.9 år

Såhär såg Andreas på livet när han var snart sex år.  Det var hans ideal.

Som vi alla vet så blev det inte så. Hans uppväxt var inte lika,, bekväm.

Det tåls att upprepa vad Kent skrev om honom i en kommentar i Andreas blogg.

''Likt flickorna söker sig till dig när de har problem kan inte Linus göra''

Bra tankar där, Matas! Det är riktigt, Andreas har svikit oss alla, och på ett sätt tar jag åt mig av det, att det skulle vara mitt fel att han bloggar allt mer sällan.

När Andreas föddes så envisades jag om att han skulle bli en liten, bättre version av mig. Därför fick Andreas en väldigt sträng uppfostran där han tvingades att gymma i mycket tidig ålder. Vi maxade varige gång och körde alltid skiten ur honom, vi töjde på hans leder på ett omänskligt sätt för att han skulle bli rörligare. Han svimmade varige pass men då tvingade vi honom att vakna och lyfta mer. Andreas har nu lärt sig att älska att bli plågad och det är de som gör att han alltid är så överlägsen i gymmet. Vi tvångade han också att alltid äta äckliga saker såsom jord, det gjorde vi för att han skulle lära sig uppskatta det goda i livet. Jag formade han också till att bli en sån som gör saker, jag tvingade han fixa bilen då den inte funkade, klarade han inte av det så slog jag han med en hammare, på det sättet har han lärt sig att aldrig skjuta upp saker och ting.Så nu om disken är odiskad så diskar han den, är läxorna ogjorda så gör han dom, är vikterna olyfta så lyfter han dom. Jag trodde och hoppades att det skulle gälla allt, jag trodde han skulle tänka ''är bloggen oskriven så skriver jag den'' men icke! Jag visste att en sträng uppfostran var det ända som kunde göra han till den bästa han kan bli, visst kännde man sig elak ibland när han grät sig till söms med klipulver på lakanen, men jag visste att det var nödvändigt. Jag har härdat han, han har nu hälhud över hela kroppen, de vill säga lika hård hud som vi har på hälen över hela kroppen. Under hela sin uppväxt så fick han inte sova alls under veckans tre första dagar, vi tvingade han att vara uppe och läsa, skriva och svara på omöjliga frågor som vad meningnen med livet är och liknande. Det är därefter han har fått sitt utmärkta läshuvud och förmågan att reflektera som ingen annan, därför var jag övertygad om att han skulle bli en riktigt bra bloggare, och det är han också. Han har blivit en perfekt människa i alla anseenden, trodde jag. Men när han tog på sig jobbet som kändisbloggare så fölföljde han det inte, jag är obeskrivligt besviken och måste nu leva i skam resten av livet. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, vad har jag gjort för fel under hans uppväxt?!

Andreas, börja blogga. SNÄLLA!!

En sann historia berättad av //Kent Forslund

Han som brukade frälsa oss med så fina inlägg. Andreas, ja det är han jag menar. Har han dött, eller?

Verkar i alla fall så, han har varit frånvarande bra länge, för länge, vilken idiot.

Ursäkta, men Andreas är en jävla idiot

Ursäkta för dålig uppdatering här under påsken. Alla har vi bara latat oss och drömt om pingsten, som är en klart bättre högtid. Det är samtidigt så att Andreas inte heller har uppdaterat sin mästarblogg, och vi har fått tagit hand om många upprörda. Speciellt Linus Fahlman...

Men du ska vi komma igång igen med det senaste Ante skvallret, håll er uppdaterade!

//Ledningen

Andreas fredag i bilder

Andreas spenderade alltså kvällen på vigors omtalade fest på våningen. Festen var egentligen ingen succé, det som var coolt med festen var just att Andreas var där.

Här i början av kvällen vet Andreas inte riktigt hur han ska bete sig när det kommer fram folk i massor som pepprar han med komplimanger och dylikt...


Så han försöker lösa problemet med hjälp av BOCKÖL.

Dussinet bocköl senare så är han varm i kläderna och vågade ta en fanbild med dom i Ledningen, som bevakade honom på plats, i alla fall.

Vi uppmuntrade honom förstås till att dricka mer bocköl. Det gjorde han också.


Nu har Andreas supit bort hela sitt omdömme. Han släpper på tyglarna och låter de allra största fansen ta en bild.

Fotograf:Calle Arnold

Undrar ni varför det står i grön text aldeles ovanför pilarna  ^^^^^^^^^^^^^^^^ att denna bild är tagen 18 minuter innan föregående bild? Gör inte det, det var bara ett patetiskt försök till missvisning.

Efter detta vill alla förstås bjuda Andreas på något i baren. Han tackar och tar emot. Samtidigt beställer han in helrör på helrör för att spetsa sin Bocköl med. Andreas blandning då? Ett helrör + en Bocköl.

Under den här perioden på kvällen blandade han bocköl med sedvänliga posebilder med Tollerup.



Efter att självt ha åstakommit en bartömmning så somnar Andreas. Och varför sover han med öppna ögon då? Han försöker alltid hitta nya sätt att härda sig själv. Att aldrig ens blinka är ett av dem.


Måste ändå säga att kvällen bara var en ända stor uppvisning på hur mycket sprit Andreas klarar av. Det är absurt.
Nu då? Nu är det lov, kanske sätter Andreas sin lever på prov ännu en gång? Förmodligen gör han det då han gillar att hära allt på och i korppen, inklusive organen förstås.  

Det här ersatte nästan eventet ''Möt bloggaren Andreas Forslund.'' Tack för en oförglömlig kväll!
//Ledningen

Andreas, han har det inte lätt han...

Andreas blogg har nu legat i lä alldeles för länge. Han försvarar det med att påstå att han åter igen stött på tekniska problem. Det är svårt att tro när han har världens bästa dator tekniker som jobbar åt honom. Fast det är ju klart att det blir mycket ''tryck'' på sidan då hans blogg är den mest besökta sidan i världen just nu. Förra fredagen gick den om Google, grattis!  I alla fall så beräknas sidan vara uppe och rulla igen någon gång på torsdag.
   Då ska han skriva hur Dragons bragdartat säkrade sin finalplats då dom slog ut storfavoriterna Norrköping.

Ni som väntar på att se ''Andreas fredag i bilder'' väntar inte förjäves. Det kommer snart, det är bara det att vi försöker komma på ett vettigt och trovärdigt sätt att berätta för er hur mycket Bocköl Andreas faktiskt drack.  Ni skulle aldrig tro mig om jag bara sa det. Tro mig när jag säger att ni aldrig skulle tro mig... (Barnotan var sexsiffrig)
Ni som inte vet vad BOCKÖL är så kan jag berätta att det är en mörk go jävla öl med mycket smak. På etiketten står det ''Passar bra till: Nötkött, Fläskkött, Vilt och Korv.''

Rocky

Jag bör lägga mig och läsa min mental träningsbok, men rocky är så jävla mycket bättre!

''What a nice day for a murder''

Lite senaste nytt skvaller. Tolle tyckte om Jakob''Mannen som skriver del ett men aldrig del två'' Åbergs status på facebook. Tolle skrattade högt och konstaterade sedan genom att säga ''Det här var roligt.''


(jay


Bråte

I helgen ska jag ut till stugan och bära runt massa skrot och bråte... Kommer kanske ett steg närmare Andreas klass då, but it's still a longway to go! Troligen en omöjlig väg, den karln har sån extrem livserfarenhet och järnnävar!!!!!!!!!!!

Fiske?

Andreas Forslund. Vi skulle gärna se lite omväxling i din blogg. Så om du inte kommer på något bättre så skulle vi gärna se att ditt nästa inlägg innehåller allt du vet om fiske.


Och hörrni! Det rycktas om att Andreas kommer besöka vigors fest på våningen på fredag, så om man har tur får man då se en sedvänlig pose tillsammans med Tolle.

Omänsklig

Det var ett tag sen jag skrev nu. Vart har jag hållit hus då? Jo jag har under de senaste två veckorna studerat Andreas Forslunds rörelsemönster 8 timmar om dagen. Jag vill klargöra att jag inte fått betalt för detta, men det jag har lärt mig kan man inte värdera i pengar.

Andreas Forslund ÄR omänsklig. Det är en ofattbar kraft bakom varje rörelse, jag skulle vilja få mätningar på hur många kilos kraft det är bakom en vanlig näspetning. Vi i Ledningen ska försöka fixa några filmsekvenser så ni får se hur Andreas gymmar, pluggar osv.


// Ledningen

RSS 2.0