Jag var så väldigt nervös

I väntan på bättre ska jag försöka ta er igenom mitt livs största ögonblick. Det var tidigt i maj, 6 maj om jag inte minns fel. Ledningen var på plats i Solna för att få träffa Peter Bogner inför hans sista match i Solnalinnet.

Vi var mycket spända när vi tidigt tog plats på en liten upphöjning, på parketten utanför spelargången i Solnahallen. Vi väntade länge och såg spelare efter spelare komma ut bakom de skynke som var mellan spelargången och planen. Varje gång vi såg att en skugga formas i skynket och att en spelare var på väg ut så stannade våra hjärtan, det gjorde ont, så ont i väntan på att få se vem som skulle dyka upp bakom skynket denna gång. Varje gång såg vi Peter Bogner bakom skynket med istället kom Mats Levin eller någon annan meningslös ut.

Efter en väldigt lång väntan och ett 30-tal hjärtstopp, så kom han äntligen. Sist av alla var han. Det var så overkligt. Direkt när jag såg att det var han bakom skynket försökte jag ropa honom till oss, men hjärtat stannade totalt och inte ett ljud kom ut ur min mun. Hastigt knep jag efter andan för att få kraften att ropa på honom. 

Han kom emot oss, och medans han gick över alla sladdar om låg längst golvet såg han mycket undrande ut. Snabbt försökte jag förklara att vi ville göra en snabb intervju, men jag vet inte hur det gick..


Det ska förtyfligas att Peter Bogner är en bänkspelare som inte får se så mycket speltid. Men vi anser att han är bäst.

Intervjun som sådan kan kännas väldigt hafsig, men egentligen så var det ett väldigt genomtänkt maktspel mellan, Ledningen som hade Sundsvall Dragons tröjor på sig, och Peter Bogner iklädd Solna Vikings ställ.

Jag ska nu ta er igenom intervjun, ord för ord.


Daniel och Charles, intervjuare. Peter Bogner, intervjuad. Kameraman, Andreas Forslund.

Daniel- Är det okej?

Andreas- Já.
 
Daniel- Vi står här meee Solna Vikings, eeh, Peter Bogner. Hur känns det så här inför finalen?

Bogner- Spännande. ''mycket spännande'' (sa han sedan med mycket små bokstäver.)

Charles (Jäklar vilket kort svar tänkte jag. Och när jag ställde min fråga så hade jag väldiga problem var jag skulle fästa blicken. När jag tittade på Bogner så brännde hans ögon i mig. Han såg så less ut, såg så arg ut, såg så respektingivande ut. Och när jag istället skulle kolla i kameran så satt Andreas Forslund där, han såg så less ut, såg så arg ut, såg så respektingivande ut. Jag flackade istället med blicken mellan Peter Bogner och kameran. Sen kom jag till frågan.)

- Du känns som Solna Viklings viktigaste spelare, du bär ditt lag på dina axlar, skulle man kunna säga. Är det lite extra nervöst nu, så här inför sjunde finalen?

Bogner- Nä, det ska ba bli kul.

Daniel- A.

(Sen tittade han bort mot planen. Jag tyckte att de sju sekunder det tog för mig att ställa frågan känndes som en tre-kvart, men ändå tyckte jag att det var en för kort intervju, när vi bara han ställa två frågor. Och Bogners korta svar känndes som ett slag i ansiktet.)

Bogner- Nu måste jag gå och värma upp, killar.

*Fist bump* *Fist bump*

Daniel- Okej. Lycka till på matchen!

Bogner- A!



Trots allt så känndes det som en triumf. Det var många fina ögonblick.

Här är ett sådant ögonblick.


//Ledningen

Krönika

Eftersom coach Frivold inte hade pungkulor nog att lägga ut min krönika som den var så tog han bort en del från den innna han la upp den på http://www.sundsvalldragons.com/ Därför lägger jag nu upp den oklippta versionen här.

//Ledningen

(Handlar om basketlägret The Next Ones)

The next ones - Dag åtta


Torsdag, fjärde dagen i rad och tyngsta dagen hitils. Känndes extra tungt att kliva upp på morgonen och köra extremt vårdslöst och utan någon som helst hänsyn mot andra trafiktanter, ner till sporthallen. Väl där blev det genast lite bättre då vi hade fotboll och, låt oss kalla det ''utslagningsboll'' (som går ut på att man ska dribbla runt innanför linjerna på halvplan och slå ut alla andras bollar) som uppvärmning. Vi delade två lag, dem som bor på norrsidan ån i ett lag och dem som bor på södersidan i ett. Dem från från södersidan vann fotbollsmatchen, så vi får väl säga att dem är bättre på fotboll. Vi på norrsidan vann å andra sidan utslagningsbollen, så vi säger väl att vi är bättre på basket. Så säger vi.

Sen efter en lekfull uppvärmning blev det ett hårt skottpass med hög intensitet. Så i slutet av träningen efter sista övningen då man sprungit fram och tillbaka i maxtempo i fyra minuter så var det lägligt att Linus Falhman satte det traditionsenliga straffkastet, så vi slapp springa ytterligare vänder. Ännu mer lägligt var det att Linus, efter att ha suttit kastet, sa ''Det är så jävla enkelt! Ge mig någonting svårare. Ge mig!'' så vi andra hade någonting att imponeras av.

Imponerade av Linus självsäkerhet satte vi guards oss på läktaren för att ge plats åt de stora pojkarna, som också hade ett tufft pass.

En timme efter Bigs pass så gick vi (Andreas gjorde ''mångsteg'', det såg mycket lustigt ut) upp till Helex, där Jörgen hade satt ihop ett grispass åt oss. Kung på gymmet var åter igen Andreas Forslund som påstod att det inte fanns nog med vikter på Helex för att trötta ut honom.

Efter en timme i gymmet bar det sedan av för dusch och gång mot McDonalds. Där serverades i dag McFeast, en burgare vars pommes frites till och med känndes bra mycket fräshare än gårdagens sallad.. Burgaren slukades i ett nafs, och efter det så bjöd de trevliga basketspelarna varandra på galss. Fin gest av fina människor.

Men där emellan burgaren och glassen hände det som inte fick hända. Vi är 25 st i Next Ones och därmed får vi 25st menyer på McDonalds när det är dags för lunch. Men på grund av att Dimitri och Glas inte var där så var vi bara 23st. Det såg Pontus som ett ypperligt tillfälle att bli två hamburgare rikare på. Dock såg Andreas till att Pontus skamfyllt fick lämna tillbaka de två hamburgarna, genom att, likt en dagisflicka, skvallra på honom och berätta att vi bara var 23st.


Nu är min fråga till dig Andreas: Vaf** tänkte du på?

Hur ska Pontus klara sig utan dessa två extramenyer?

Nä, nu är det Jag som sätter näven i bordet och ser till att Du köper två menyer till honom!


Efter den välbehövliga maten och den välbehövliga vilan så var det dags för ett sista eftermiddagspass för oss som ungdomsproffs. För den här gången. (Vem vet, Ante kanske blir ungdomsproffs i tyngdlyftningeller dylikt senare) På det sista eftermiddagspasset så var det en-mot-en turnering. Det var något som uppskattades kraftigt, och någon som blev jätteglad över det var Robin Johansson. Han blev så glad och fick så mycket positiv energi att han orkade gå hela vägen och vinna turneringen.

I övrigt så var det en hård turnering och jag tror nog ändå någonstans att samtliga Next Ones skulle ta Jakob Törnell i en en-mot-en turnering som denna.


Slutligen vill jag bara tacka för att jag fick förtroendet och den stora äran att skriva dagens krönika här på SundsvallDragons.com


//Charles Lindberg


Kommentar

''Bogner ryktas ju ta ett steg ner till ettan... Inte bra!''

Nej, verkligen inte bra. Då kommer basketettan hålla högre klass än Basketligan och det blir inte bra för svensk basket.

//Ledningen

Vad tycker du om Solna Vikings superstjärna Peter Bogner?

Ledningen har ofta kontakt med sveriges bloggelit. Till exempel så frågade jag metros största manliga bloggare ''vesslan'' vad han tycker om Peter Bogner. Han visste tyvärr inte så mycket då han inte är sportintresserad, MEN han svarade i alla fall mig med ett eget inlägg till skillnad från alla andra som han svarade på i kommentarsfälten..

Det är klart det känns hedrande, men det är denna mediala uppväktning (även om det nu handlar om s.k. Sociala medier.)  som man blir bortskämmd med när man är med i Ledningen.

I alla fall så såg hans inlägg ut så här:


Läsarfråga

Vad tycker du om Solna Vikings superstjärna Peter Bogner?

Som Metros största manliga bloggare borde jag kunna ge ett bra svar men dessvärre är de flesta former av sportaktiviteter öken för mig. Kanske är det därför jag högst temporärt endast är Metros näst största manliga bloggare.


Men han är säkert snäll.



Länk till Vesslans blogg.  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10116813

Tid i rampljuset

Att bli nämd på på Andreas blogg är den största äran som finns. Och desto längre ''upp'' på bloggen du är nämd desto mer aktuell är du. Om han skriver ett inlägg om dig och sedan skriver ett nytt 15 minuter senare betyder det att du var på topp i 15 minuter..

Men om den största äran av allt är att bli nämd på Andreas blogg så borde det inte vara så pjåkigt att bli nämd på denna kritikblogg till Andreas. Alltså så är man ganska på topp om man är längst upp på denna blogg, också.

Någon som inte fick vara på topp allt för länge är våran nyaste medlem. Han skrev sitt första inlägg. Strax därefter bestämmde jag, chefredaktören, mig för att dra igång en grisblogg. Det resulterade i väldigt kort tid i rampljuset för denna nya medlem vars inlägg sjönk längre och längre ner på sidan.

Så nu lägger jag upp Daniels premiarinlägg igen för alla er som inte hann med, och som en fin gest från min sida.

Så lär nu och njut av Daniels resa in i Ledningen.


Charles Lindberg, chefredaktör, Ledningen





Jag fick idag ett paket ( Sender "unknown" ) . Jag var förståss nyfiken och full av förväntan när jag öppnade det oadresserade paketet. Till min förvåning fann jag en märkbart sliten läderask, med en sigill och ett kodat hänglås.
Jag sökte febrilt efter en öppning och inte minst meningen med denna ask.. En irriterad och besviken känsla infann sig, när jag till slut insåg att jag kanske aldrig skulle finna svaret på min fråga. Bortsett från denna händelse så var 20-06-09 som vilken annan dag som helst.. Trodde jag...
Senare samma dag skulle jag komma att få ett samtal. Det var en äldre man med en brytning, men ja lade ingen större vilkt på det. Mannen talade i gåtor, men det gick tillslut att urskillja budskapet. Jag ödslade ingen tid på att tveka eller fundera, utan drog på mig min slitna skjorta och begav mig norrut..


Det som senare skulle utspela sig dem kommande timmarna är sekretess och kan inte komma ut under några omständigheter.


Mitt namn är Daniel Ericsson och jag fick idag ett paket, en läderask, med ett brev i. Brevet innehöllen förfrågan, kanske den mest hedrande av dem alla. Jag svarade ja och har nu en plats i världens mest framgångsrika ledning.

♥KonstruktivKritikTillAndreasForslund

Gästinlägg

Det till synes USLA, "gästbloggeriet" på Andreas blogg är något som i dagsläget debateras världen över och i all denna uppståndelse meddelar Andreas idag att avtalet gällande ett gästinlägg på guldlaget Sundsvall Dragons hemsida nu är aktuellt. Vi i ledningen har under de närmaste veckorna haft daglig kontakt med lagets styrelse och har alltså nu med Andreas godkännande slutfört dealen. Inga exakta summor kommer att nämnas, men det rör sig om 6 siffrigt per ord.
Många spekulerar i frågan om att Andreas nu "äntligen" kommer skriva på för moderklubben, men Andreas har själv sagt att att det inte är något som är aktuellt i dagsläget, utan vill vänta med klubbvalet till efter vistelsen på den Nordamerikanska kontinenten och sommarens NBA Summer League.

http://www.sundsvalldragons.com/

// Ledningen


''Färdig !'' ?

Andreas klarade sitt mål, men är han färdig för alltid bara därför? Det ser i alla fall ut så nu..

Vilken quitter, jag visste'rt! //Ledningen

Halkar efter!

Nu har inte Andreas levererat sedan 23:57:22. Det är lite svagt med tanke på att det är ju grisbloggning som gäller?!?!?! inte ett inlägg på en och en halv timme, fast det är kanske inte så konstigt då Andreas brukar hetsgymma mellan 00:00-05:00 för att sedan springa ut på sin dagliga 3 mil.

Men vad kan man då kräva av en sådan guds gåva som Andreas? Jo, han kan ju göra 18 saker samtidigt efter flera proffisionellt utförda tester. Och att grisblogga måste ju det vara prio på, eller har jag fel? NEJ!

Näe, nu ligger säkert Andreas där med skivstången samtidigt som han äter Sannas ToastTM och lyssnar på The Metal - Tenacious D på repeat. På det så läser han även boken Tolle mot Tellus av Johan Dahlqvist. Det där var fyra saker, undra vad dom andra 14 sakerna är.

//Ledningen

All kredd åt Andreas

Han klarade det målet som var uppsatt. Starkt! Men låt oss inte glömma att det trots allt INTE var extremt heroiskt, han själv skrev 14 inlägg och som grädde på moset så blev det ett 15e via gästblogg, som självklart inte höll samma briljanta klass som Andreas inlägg. Jag tycker han borde tänka på vilka han bjuder in till att gästblogga så det inte blir det totala fiasko som det blev idag. Den ända person som hade kunnat prestera ett sämre inlägg än detta är Linus Fahlman.

Ungefär fem inlägg om dagen blev det, det karade han ju ändå lätt, förstås. Men det är nu vi får se av vilket virke han är gjord av. Kommer han orka fortsätta i samma takt? Kommer han ens komma nära det briljanta bloggande han nu utfört under dessa dagar, någonsin igen?

Time will tell //Ledningen

Stolt

Jag som ny i ledningen kastas rakt ut i bloggvärlden med begrepp som "grisbloggning" och  dylikt, oerfaren men samtidigt så villig att lära mig av de bästa. Jag avslutar detta inlägg med att stolt undertecka:

// Ledningen

Lustigt

Jag finner Andreas senaste inlägg, med rubriken ''Snart!'' mycket lustig. För ponera att du är en trött, sliten bloggläsare som inte ens orkar bry sig om brödtexten, utan bara går in på bloggen för att se bilderna och rubrikerna (eller att rubriken och bilden är det första du ser innan du ger dig in i den djupa texten), så möts du utav rubriken:
 
Snart!

Och så är det första du ser en bild på Andreas som håller hand med en kille. Som är Daniel i det här fallet.
Det är roligt för att man tror att han längtar efter denna kille som han snart ska få träffa. Också lägger han in en bild från förra sommaren, som dem så underbart spenderade tillsammans.

Snart ska vi få träffas igen!


SNART!




//Ledningen

''Vem FAN är Daniel Ericsson?!''

Ni som läser nu och har läst inlägget som Daniel Ericsson skrev, kanske tänker ''Vem FAN är Daniel Ericsson?!''Ni kanske tänker så med betoning på ''FAN''. Säg det högt för er själva, ''Vem FAN är Daniel Ericsson?!'' 
Han är, i alla fall, den andra delen av vår duo som vi utgör när vi intervjuar Peter Bogner.


//Ledningen

Ger han svar på tal..

..eller skrift som det var i detta fall.

Andreas har tyckt att vi varit dåliga på att blogga medans han har grisbloggat. Han skickade sms till mig och sa det.
 (han smsade mig, vilken ära!!)

Jag gjorde vad jag kunde, för att sedan svara honom.

Så svarade jag honom:
Kolla nu då! Har
slängt in ett par
inlägg. Har du något
att komma med? //Ledningen

Så nu undrar jag om han bröstar upp sig lite och sätter hårt mot hårt och tar sig an denna grissbloggs fight.

//Ledningen

Bilden

Bilden från inlägget ''Första veckan'' som är ett par skrollningar ner..  Slängde in bilden där, i det inlägget, också, ifall man skulle vilja ha lite perspektiv på det hela.


GRISBLOGGA™

För er som inte hängt med tidigare (Linus Fahlman, som i och för sig inte hänger med alls) berättar jag vad vi menar med ordet ''grisblogg''.
   Grisblogg, eller grisblogga är när man bloggar väldigt mycket. Man bloggar mycket och man bryr sig inte om något annat, man försöker komma upp i en sån hög mängd inlägg som möjligt och man bryr sig inte om man råkar använda fult språk eller råkar hänga ut en speciell person allt för många gånger (Linus Fahlman).
   Grisblogga är som allt annat man sätter ordet ''Gris'' framför. Det händer mycket på en kort tid. Det upprör och skapar känslor och det är allmänt grisigt.


// Ledningen

GRISBLOGGA!

Att Andreas för en gång skull verkligen tog åt sig av det vi sa värmde i hjärtat. Jag trodde att han skulle svika oss ännu en gång. Men när han nu tar för sig på internet som ingen annan blir jag rörd. Han säger att han ska grisblogga.

GRISBLOGGA

Jag tror att det var vi, som myntade detta uttryck. Vi myntade det på samma sätt som Andreas myntade namnet på hans mammas alldeles speciella toast, och ni vet ju vilken det är, eller hur? Så i rättvisans namn så borde vi ju få sätta ett TM efter ordet grisblogga precis som Andreas sätter TM efter sin mammas toast.. Alltså, Sannas ToastTM 

Aja, massa meningslöst drabbel. Men jag blir peppad av Andreas när han Grisbloggar, han gör det med sådan stil och finess att jag själv blir sugen på att grisblogga. 
   Jag tror jag gör det, jag drar igång en grisblogg!
   KonstruktivKritik vs AndreasForslund 

Eller hur man vill se det, man kanske vill se det som att vi grisbloggar tillsammans? Vi säger så, tycker jag. 

KonstruktivKritik tillsammans med AndreasForslund //Ledningen


PS Linus Fahlman skall hängas ut så mycket som möjligt i denna blogg. DS
 

Utkast: Jag fick ...

Jag fick idag ett paket ( Sender "unknown" ) . Jag var förståss nyfiken och full av förväntan när jag öppnade det oadresserade paketet. Till min förvåning fann jag en märkbart sliten läderask, med en sigill och ett kodat hänglås.
Jag sökte febrilt efter en öppning och inte minst meningen med denna ask.. En irriterad och besviken känsla infann sig, när jag till slut insåg att jag kanske aldrig skulle finna svaret på min fråga. Bortsett från denna händelse så var 20-06-09 som vilken annan dag som helst.. Trodde jag...
Senare samma dag skulle jag komma att få ett samtal. Det var en äldre man med en brytning, men ja lade ingen större vilkt på det. Mannen talade i gåtor, men det gick tillslut att urskillja budskapet. Jag ödslade ingen tid på att tveka eller fundera, utan drog på mig min slitna skjorta och begav mig norrut..


Det som senare skulle utspela sig dem kommande timmarna är sekretess och kan inte komma ut under några omständigheter.


Mitt namn är Daniel Ericsson och jag fick idag ett paket, en läderask, med ett brev i. Brevet innehöllen förfrågan, kanske den mest hedrande av dem alla. Jag svarade ja och har nu en plats i världens mest framgångsrika ledning.

♥KonstruktivKritikTillAndreasForslund


Första veckan!

Nu har vi nått lördag på första veckan av sommarlovet. Det var alltså i princip 1 vecka sedan skolavslutningrn och allt folk drog ut på stadens gator för att fira ledigheten. Mitt i alla jubel så riktades strålkastarna på Andreas Forslund. Ledningen var förstås på plats och gick så pass nära att vi fick en bild, men den är av s.k. paparazzi-kvalité vilket menas med att vi tog den i smyg och är då inte av bästa kvalité. Men en bild blev det iallafall. Man hörde skrik runt om Andreas hela tiden, så som : Kolla Andreas Forslund! Kolla det är ju han som bloggar! Kolla det är ju Andreas Forslund, du vet han med bloggen! och slutligen Kolla det är storbloggarn!

Alla avgudar förstås Andreas blogg men dom vill se mer action i den, fler inlägg, lite nya trender som han sätter osv. Så därför passar jag på att ge dig ett tips Andreas, du har väldigt hängivna fans, men ta dom inte för givet!

(Jag hoppas att jag kan ladda upp bilden senare ikväll då jag inte hittat kabeln till telefonen)

//MVH Ledningen
BILDEN!

14 inlägg på fyra dagar

Andreas ska alltså skriva 14 stycken inlägg under helgen. Han hade fyra dagar på sig, men eftersom han väntade så pass länge med att skriva det första så kan man egentligen säga att han ska skriva 14 inlägg på TRE DAGAR!!

Kommer han klara detta, vad tror ni?

Han har för många gånger lovat Ledningen att blogga aktivt och sedan inte hållt löftet, för att jag ska tro på honom. Jag tror inte på honom. Han har svikit oss förr.

Kan du bevisa oss fel, Andreas?

Bevisa oss fel. //Ledningen

Jag slänger upp en helt osammanhängade bild på Sannas ToastTM i hopp om att Andreas undermedvetet ska få för sig att göra en Sannas ToastTM samt alla dess ritualer som hör till, och sedan visa allt på bloggen.

Nu får han ta tag i det igen

Kollar på Andreas blogg förbrilt efter uppdateringar. Det händer dock ingenting så jag får läsa det där inlägget om Johan Glas om och om igen. Men han skriver något lustigt i det inlägget. Han skriver:

''Alla som någonsin varit på Helex vet vem mannen med enorma armar är. Han  som visar övningarna i max, som lär en allt du vill veta om gym! Precis, Jörgen!''

''Alla som någonsin varit på Helex vet vem mannen med enorma armar är''. Mannen med enorma armar, det låter mer som Andreas, det.

//Ledningen

Facebook

Andreas forslund fick idag 62 nya taggningar.

Svar på kommentar

KommentarN:

varför tar ni detta på bloggen och inte med varandra?
är inte det här en blogg om antes liv och hans blogg?
har ledningen börjat gå isär?


Svar'N:

- Tycker det här är ett skönare forum att ta upp detta på.
- Jo, jo det är det.
- Jae?

//Ledningen

Vafan Hampus, din patetiska jävel!

I slutet av inlägget ''3dagar, 4timmar sedan. Vad i helvete, igen?'' så skrev jag en fin liten grillning som jag kännde mig nöjd med, till en av våra skribenter, Hampus. Men det tog han bort, det var inge farligt alls, men han tog bort det. Fyfan, fegt.

Nu är min fråga till dig:

Varför tar du bort text som jag skrivit? Vad ger dig rätten att göta det? Är du rädd för lite kritik?

Patetiskt. Tycker du inte själv det?  Tycker du inte det?


Nä nu är det jag som sakta men säkert börjar fila på en ny grillning till Hampus. Du har gjort det här till en ''grej'' nu.  //Ledningen


Bilden är uppe igen

Den så kallade skandalbilden är uppe igen nu. Kika neråt ska du få se

Andreas Forslund


 Ögongodis för er läsare.

3 dagar, 4 timmar sedan. Vad i helvete, igen?

Jag är i en jävla svacka. Ibland är att det det synd inte finns en konstruktiv krtik till konstruktiv kritik till Andreas forslund, blogg, som hjälper oss när vi är i en svacka, precis som vi hjälper Andreas.. Starta en sån, någon? www.konstruktivkritiktillkonstruktivkritiktillandreasforslund.blogg.se Låter inte det bra? 

Nä, kanske inte.. 

Dagar som denna finner jag ändast glädje i Peter Bogner.





/ Ledningen


3 dagar och 19 timmar sedan

Jag vill först och främst be om ursäkt. Jag ursäktar läsarna och jag ursäktar Andreas. Vi har inte bloggat på tre dagar och 19 timmar.. Andreas har inte fått konstruktiv kritik på tre dagar och 19 timmar..  Det är svagt av oss att inte ha kunnat leverera på denna tid. Förlåt.

Nu är det säsongsavslutning på Söndagsparty på kanal 5 om ungefär en halvtimme. Säsongsavslutningar brukar alltid vara bäst. Det är deras sista framträdande och dom vill göra bra ifrån sig. Dom vill att sista avsnittet ska bli så bra att det är väl värt att göra en ny säsong. Dom vill att sista avsnittet ska vara så bra att man ska längta tills man får se dom igen.

Därför tror jag att detta avsnitt kommer vara det bästa! //Ledningen


Han är ljuset som leder oss i natten



Jag skulle vilja jämföra detta med när i Sagan om ringen när Galadriel (älvernas drottning) ger Frodo (den korta håriga saken) den där ljussaken som han sedan bländar en spindel med. Men detta är en helt annan historia. Andreas har länge förgyllt våra liv. och nu i ljusa tider bloggar han som aldrig förr. Han är en stjärna och har många gånger visat vägen i svåra så som komplicerade situationer. Detta är bara ett av många hyllningstexter om Andreas. Jag vill bara egentligen säga tack, Tack Andreas för att du gör vår vardag bättre, Tack Andreas för att du gör våra liv till något som det aldrig varit utan dig. Jag vill också tacka Andreas mamma, för att hon gav oss världens bästa nipples !
När ett starkt ljus lyser brukar man blunda, när en hjälpande hand sträks fram brukar man neka, när några snälla ord kommer fram brukar man förneka. jag vill att ni alla öppnar ögonen och ser Andreas Forslund för den han är en stor man med stora bloggmeriter och ännu större Nipps och se han också för den han kommer bli. Det kan omöjligt bara var jag som börjat sa han som nästa messias, En ledare är vad han är, Han kommer som moses dela på vattnet, dela våra besvär och ge oss lycka i nu och i all framtid.

Tack för ordet.

/Ledningen

Antes Framtid På Subway




Andreas Forslund hänger ofta på smörgåskedjan SUBWAY.
Genom alla dessa timmar har han lärt sig ett och annat. På tåget ner till göteborg så visade han oss alla hur man ska gå tillväg för att göra en av världens goaste smörgåsar.

Vi kan tyvärr inte avslöja receptet här på KKTAF, för det är topp topp topp hemligt. Men jag kan säga så här det var en gudomlig upplevelse.








Är det inte vackert så säg !

/ Ledningen

Andreas är duktig, men otydlig.

Andreas bloggar bra just nu, riktigt bra. Hela grejen med den där tävlingen är rent utsagt ett genidrag! Men Andreas, du är lite otydlig. Du skrev bara en gång, i ett inlägg vad tävlingen gick ut på. Du måste skriva så att även dom som inte följer din blogg slaviskt ska förstå vad det handlar om. När du skriver ett inlägg behöver du inte bara skriva ''tävlingen'' utan du kan linda in det lite snyggt, t ex ''Tävlingen, som ni vet gick ut på..''.

Jag har fått ruggit mycket mail, sms och telefonsamtal från folk som inte har fattat vad din tävling gick ut på. Nu ska jag bara göra tydligt för dom:

Tävlingen gick ut på:
 - Att man skulle fånga Hampus Karnell från ledningen, på bild tillsammans med sin flirt Sara Olsson.
 - Innehavaren av bästa bild vinner 1kg hemlagat proteipulver!

Kan det där proteinpulvret vara hemligheten bakom Andreas styrka? Det får vi reda på snart, för då blir Sebastian Wedin som vann superstark. Eller så får han superstora nipples, bara.

//Ledningen


Grattis - ditt jävla as

Sebastian Wedin vann Andreas tävling som gick ut på att man skulle fånga Hampus ''Dickslip'' Karnell och hans tjej på bild. KKTAF är självklart först med att berätta detta!

//Ledningen

RSS 2.0