Firmafest!

Vi i ledningen planerar en utekväll ikväll.. Och vi lovar er, det kommer bli grisigt fast vi i ledningen ska såklart hålla koll på flaskan så vi inte blir för mycket "På lyset" som man brukar säga. Festen är även vårt egna påhitt och kommer äga rum ikväll på stadshuset mellan 22-03. Festen kallas för Hedkandi, vet inte varför, nåt påhitt som Tolle kommit på.

Vi har gjort allt för att Ante aka Bloggarn ska komma men han är väl alldeles slut efter dagens streetbasket-spelande vid Hedbergska, så vi får se hur det blir med den saken. Men själva grejen är ju att om han kommer så kommer ju alla! Sjukt egentligen hur populär man kan vara... Blir lite avis ibland. Nä nu ska jag njuta av livet och tänka på Tolle (som jag allt för ofta gör).

//Johan Dahlqvist, Ledningen

Making the movie!

Detta är en liten snutt från vårat projekt som vi sysslade med i Göteborg. Förtydliga att vi gjorde ett projekt eftersom Andreas inte levererade inlägg i rätt mängd eller med rätt finess. Så vi drog igång ett litet mobilkamera projekt.
Jag älskar hur Olle går runt med en handuk över axlarna på filmen, det känns väldigt proffsigt, kan jag tycka. Jag gillar också hur Hampus ter sig i filmen, han skötte sig mycket bra! Lägg också märke till att han pratar lite i göteborgsmål. Det gör han alltid när han är i Göteborg, han påverkas av staden.

Detta är alltså bara en liten teaser över vad som komma skall. Håll er uppdaterade för fortsättningen! //Ledningen 

Imorgon är det Florence Valentin föressten. Det firar vi, ja! Dock åldersgräns på 20.. Men det ordnar sig, va? Andreas, visst kommer det ordna sig? Eller?! 
PUSS!

Ingen backar mig

Det är jag som bär denna blogg på mina axlar. Det är jag som i stort sett skriver vartända lilla jävla inlägg. Det är jag som ser till att läsare som Jonatan Persson Ekedahl och Andreas Tollerup stannar. Men när jag bli upptagen med annat så är det aldrig någon som inser att denne måste blogga. ALDRIG!

Vad är det för jävla svin som håller på så? Vilka jävla idioter, heller hur?

Jag är besviken på er. Ni fem sjättedelar av Ledningen... Fan för er. //Charles Lindberg


Tolle svettas!

När den folkkäre Andreas Tollerup skulle låsas vara en NHL-Spelare för en skoluppgift så blev han nervös, riktigt nervös.Så han svettades, svettades som fan.
Det var å fan vad han svettades.

//Ledningen

Andreas är besviken

Efter att ha blivit utslagen från Basketfestivalen så var det inga glada miner från Andreas sida.

Så här såg det ut efteråt när han tog emot pressen.

Vi i Ledningen säger ''Ryck upp dig Andreas, du har ju trotts allt bloggen!''

Ljudblogg med Dimitri


Dimitri läser detta med verklig inlevelse. Det gillas!

//Ledningen

Andreas dagens outfit

Känner mig bara tvingat till att göra det här innan jag somnar.

Tog bilden på Andreas i dag i centrala Göteborg.

Han kör med:
- En grå hood med händerna nonchalant instoppade i fickorna, och en letande blick mot horrisonten
- En vit t-shrit med lite små tryck på som bas.
- Ett par långa jeansshorts. 
- Tofflor med tillhörande strumpor.

Folk höjer på ögonbrynen mot dessa kläder, men kan detta vara morgondagens mode?

Det tror i alla fall dem stora modehusen..//Ledningen

Projektvecka i Göteborg

Vi i Ledningen befinner oss som sagt i Göteborg för att följa Andreas. Men nu så här när hans inlägg dimper ner med allt för stora mellanrum så gräver vi inte bara ner oss, vi stoppar inte bara huvudet i sanden och gömmer oss. Nä, vi gör något bra utav det.

Just nu håller vi på att utveckla denna blogg till lite mer utav en ''filmblogg''. Vi har ju till exempel har intervjuen med Peter Bogner här på bloggen, men det var bara en cool grej. Nu ska vi försöka börja på riktigt!

Vi har filmat lite idag, men vi är inga proffs, ni får stå ut med uselt klippande. Vi gör i alla fall vårar bästa och vi ger hjärta och själ i det vi gör!

Får se om vi hinner lägga upp något inatt, annars får ni vänta tills imorgon, med de kommer det vara värt! //Ledningen


Ingen Frukost

Dagen började med att Ledningen missade hotelfrukosten. Det sög riktigt hård ungefär lika hårt som det gör när Ante har blogguppehåll. Med som vanligt ser alltid Ledningen nya möjligheter och i strävan efter andra vägar fann vi Grandiosa minipizza. Som av en slump fanns i våran frys.


Med mätta magar njuter vi av tiden då Andreas uppdaterar flera gånger om dagen. Detta är något vi vill se fortsätta efter Göteborgs visiten också.

/ Ledningen

 

Liveblogg!


Jag hade den stora äran att få läsa inlägget ''I brist på vetskap!'' i realtid. Jag läste medans han skrev, jag såg allt och när han gjorde något litet snesteg så var jag där direkt och rättade honom. Det var som live konstruktiv kritik!

Det var underbart, men synd att han inte håller vad han lovar. Det svinet //Ledningen

Andreas Bogner

Andreas Forslund eller Peter Bogner? Omöjligt att säga, likheten är slående!
   Är det Tolle där i bakgrunden föressten? Nä, eller? Kanske... Nä det är ju Mike Palm.


//Ledningen


På tåget till Göteborg

Det är alltid en i Ledningen som följer Andreas vart han än går, och nu när han åker till Göteborg för att blogga så är det inget undantag. Vi är med. Just nu sitter han på tåget och kämpar krampaktigt med ett inlägg.

Han är verkligen undrande över hur han ska få ut det där. Han tänker ''Hur ska jag nu få ut det här?''.

Ser ni hur tufft han har det för att komma på vad han ska skriva? Han får verkligen kämpa ut var ända ord. Inget skrivflyt där inte, det går inte fort det här.

Men det är inte bara Andreas som ångestfyllt hoppas på att han ska få till ett komplett inlägg. Nej, se läsarbilden vi fick in ovan bara! Han är verkligen otålig.

Men nu har Andreas lyckats och uppdaterat i alla fall, sägs det. Undrar hur lycklig den där läsaren blev när han såg det, jätte lycklig, tror jag.

//Ledningen

Andreas dricker som han alltid dricker - MÄNGDER

Har i brist på ork och livslust inte lägt upp den här bilder förens nu.

Bilden är småsuddig, tagen från en dålig vinkel och alldeles, alldeles underbar!
   Det är strickt förbjudet att ta kort på eller filma eller i huvud taget dockumentera när Andreas hinkar bira. Att hinka bira är något Andreas älskar att göra, och det gör han trots superlovande basketkarriär, tyngdlyftskarriär, astrofysikerkarriär, bloggkarriär, modellkarriär, porrkarriär och så vidare. Listan bara fortsätter..

Jag lyckades i alla fall ta den här bilden bland myrrlet av vakter, vakter med hundar, livsfarliga hundar! Men mer om det senare.

Det var otroligt att se hur mycket bira Andreas fakiskt drog i sig, och otroligt att se hur arg han blev när det inte fanns Bocköl. Bocköl som han älskar så. Men någon fick Andreas på bättre humör igen efter att börja prata om att Dragons faktiskt precis tagit SM Guld. Då blev han glad, riktigt glad, nästan för glad. Han började bete sig svinigt och säga att han var förtjänsten till segern. Han ryckte till och med en medalj av någon i Dragons som han ansåg oviktig. Så här såg det ut.



Hundarna som vakterna hade då. Jo det var riktiga bestar. Idioter med instinkt att döda. Dem hade ett trettiotal hundar av den ryska rasen ''Kaukasisk Ovtjarka'' även känd som - Världens farligaste hund. Denna hund påminner väldigt mycket om Andreas. Den är gullig på utsidan men rå och riktigt biff på insidan och med en instinkt att döda, förstås.

Hunden är 180cm när den står på bakbenen och används som vakthund av rysslands arme. 

Aja de om det//Ledningen
 

jojo!

Bjöds på fin middag hos Jakob, finfin! Alla drar på krogen, inte jag. Brottare i shorts som dödar varandra i en bur får göra min kväll komplett istället. JAG Ä INTE BITTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Caps lock tangenten gör bokstäverna stora - men vem bryr sig?

Det som händer med Andreas nu är bara att han kommit in i en svacka, den tar han sig ur. DEN TAR DU DIG UR, ANDREAS! (FÖRESTEN SÅ HAR JAG INTE TRYCKT PÅ ''CAPS LOCK'' NU, SKRIVER ALLT DET HÄR MED LILLFINGRET PÅ DEN LILLA JÄVLA KNAPPEN SOM ÄR UNDER ''CAPS LOCK'') 
   Det du kommer göra i Göteborg är jättebra, det kommer dessutom ta dig ur din svacka. Det kan jag lova.


//Ledningen


PS. Resten av inlägget skrev jag med Caps lock aktiverat...


Vi var inne och vände med någon mysko design

Igår kanske ni märkte att bloggen såg lite anorlunda ut? Det gjorde i alla fall jag. Desigen var ändrad och ingen vet vem som gjorde det. HUR I HELVETE KOM DEN DIT?

Ful var den i alla fall, så jag bytte, bytte som jag aldrig bytt förut.
 
Faktum är att jag aldrig bytt förut..

Nu är det som vanligt i alla fall, och tacka för det! //Ledningen

Lugn!

Det är såklart inte bloggen som ska läggas ner kära läsare. Det är allt prat om Tolle som ska läggas ner, han blir för upprörd...och när Tolle blir upprörd, då är han inte o leka med!

Det är även för att inte ta rampljuset från Ante, det som vi så länge byggt upp.

(BTW, Andreas har redan förutspått hela nationella provet imorgon med hjälp av sin övermänskliga hjärnkapacitet, ville bara få det sagt.)

//Ledningen

Lägger ner

Tycker det har gått för långt nu, så det är nog dags att lägga ner....

/ledningen

Tankar om Tolle

Här är ett litet smakprov på vad Johan Dahqvist har skrivit om Tolle i hans bok ''Tolle mot tellus''. Denna förhandsvisning av boken ser du ändast på Konstruktiv kritik till Andreas Forslund - kktaf.

Varför är Tolle perfekt? JO! Därför han har blivit tränad och fostrad av Sveriges bästa, nämligen Robert Tollerup. Tolles danska skalle är fruktad i hela norden. Folk överallt pratar om hans enormt hårda hjärnben, hur det kan skalla sönder pansarglas. Förra årets Adidas-slogan "Nothing Is Impossible" kommer igentligen från Tolle, det är nämligen hans motto. Tolle fick 2 miljarder då dom lånade hans motto vilket Tolle tyckte var överdrivet lite med tanke på att hans Amex Black innehåller 370 miljarder (Dollar) alltså 2 909 421 000 000 SEK. DET tycker Tolle är lagom, men han antog lönen och lever för tillfället nu på Franska Rivieran tillsammans med hans inte så kände kusin, Anton Tollerup.
 //Ledningen


Hundrade inlägget!

Nu har vi mäktat med hundra inlägg. Bra mycket mer än Andreas på en bra mycket kortate tid.
   100! Det är en siffra som till och med Tolle skulle imponeras av, de ni!

Känner att man måste göra nått bra av detta, något storslaget, något som vi aldrig gjort förr, ett underverk inom litteratiuren! Men det blir det inte...

//Ledningen


Andreas sover där han hör hemma - Hemma!

Efter den långa bussresan efter den händelserika dagen med både SM-guld och inför matchen prat med Peter Bogner så ville Andreas hem, hem till det han älskar. Så han la sig på bäknen och tränade tills han somnade. Det är rutin för Andreas, det gör han varige natt. Så här såg det ut just denna natt.

Vill bara förtydliga. Det här är alltså hans säng.

//Ledningen

Förlåt för den usla uppdateringen

Vi ska bättra oss, jag lovar! Vi vill ju inte falla ner till den dåliga nivå Andreas har just nu.

//Ledningen

Det här är det största som hänt mig - Peter Bogner!

Jag var jävligt nervös inför detta. Jag skulle prata med Andreas idol och förmodligen sveriges främste basketspelare och biff. Han är här som i trans, superfokuserad på sin uppgift och det gör att han inte kan tänka ut några långa fina svar. Men det är ändå ett stort ögonblick i mitt liv. Om inte det största.
  
Synd att han hade så pass brottom så att jag inte han ställa min ''huvudfråga'' :
Vår kameraman här, Andreas Forslund, Dragons mest lovande spelare, är till och med så pass lovande att han kallas för Svensk baskets näste Peter Bogner. Hur känner du när spelare i yttersta världseliten försöker mäta sig med dig?

Det var synd, men det gör inget för min dag blev förgylld ändå.

//Ledningen

SM-Guld till Drakarna





Det här är bra, för oss!

Det har varit extremt hysterik efter inlägget ''Sannas ToastTM''. Inte hysterik i kommentarsfältet, utan folk har ringt, mailat, sms:at och skrikit till oss på stan om det där inlägget, trots att det bara hände för att par timmar sedan. 
   Detta tycker vi är bra. För inlägget tar upp mycket uppmärksamhet, och tar framför allt så mycket uppmärksamhet att srjp.blogg.se glöms bort helt. Den faller helt i glömska, för vem orkar bry sig om den jävla skitbloggen när detta händer, här? Nä inte en skalle!  

Det gillar vi, för vi unnar inte srjp.blogg.se ett skit. Vi unnar dem inte ett skit, de jävla asen!

//Ledningen

Imorgon ses vi en sista gång, Bogner!

Ledningen kommer vara representerade nere i Solnahallen imorgon. Vi ska följa Peter Bogners sista match för sesongen. Och sjävklart så får vi ju också se hur det går för Dragons!
   P4 västernorrland ringde mig idag och bad om att få göra en telefon intervju imorgon. Jag sa att det skulle gå bra. Det vi ska prata om är tydligen stämningen bland fansen  i bussen, dem vill väl veta hur det är på en sån här suporterbuss på väg till en avgörande final. Självklart så kommer jag försöka styra samtalet så att det istället handlar om Andreas Forslund. När jag är klar så ska allt ha handlat om Andreas och hans blogg!

Programet sänds alltså imorgon på P4. Jag har för mig att hon jag pratade med sa att det hette ''Efter tre''. Så ni som vill höra Ledningen i radio imorgon sätter på P4 efter tre. Skulle tippa att dem ringer mig vid 17 snåret.


För oss med ''Drakögon'' som dem kallar det, hoppas vi att Bogner inte är allt för överlägsen imorgon. Jag funderar också på att ta med mig datorn och leverera live rapporter från bussen. Bogner kommer ju trots allt vara i bussen. Eller vad säger jag? Andreas Forslund menar jag ju, såklart!

HEJ! //Ledningen                               


Sannas ToastTM

Sannas ToastTM blir alltså dagens recept.

Först bör man kolla på Antes blogg för att se hur man gör.


När man tagit fram brödet och sendan räknat brödskivorna och inser att det saknas 3 skivor så kan man öppna ett nytt paket och ta där ifrån. Kom ihåg att uppskatta att det finns mer bröd.


Efter det så brer man på den mängden smör som anges (20g/brödskiva). Men kom ihåg att du får om du vill ta av dig skjortan om du arbetar nära ugnen, det kan bli varmt.

Det är bra om du kan få lite avlastning när du brer brödet. Musarm eller tennisarmbåge är inget du vill råka ut för.



Medans denne avlastare avlastar dig så passar du på att skiva tomaten.


Nu är det bara lägga på ostskivorna, skinkan och tomaten. Tillsatt oregano och citronpeppar.


Sätt ihop mackorna och in i ugn!


Vänta med att ta ur mackorna tills dom fått en fin färg. Skiva sedan på diagonalen för att det blir finare och lättare att äta.


Servera!
 

Och servera allra hälst till en bror som uppskatter det...





Vi skulle gärna se att Andreas receptinlägg liknade detta mer. //Ledningen


Har lust att blogga

Har lust att blogga, känner att jag har press på mig att blogga, har dock inget att blogga om. Kanske ska jag blogga om att Andreas nu har skrivit ett inlägg efter en jobbig torrperiod. Eller om att vi i Ledningen kanske ska åka ner till Stockholm på tisdag för att följa Peter Bogners sista match denna sesong. Eller ska jag kanske blogga om att jag är sugen på en Sannas ToastTM ? Nä det ska jag nog inte göra, men en Sannas ToastTM ska jag göra, imorgon. Då ska jag lägga upp ett riktigt recept för att visa Andreas hur vi vill se hans recept.

Tills dess kanske jag plockar fram någon nasty bild på Andreas. Vi får se//Ledningen


Jag skojade till det

Jag såg den långtidsskadade hunken Calle Arnold från Dragons på Oscar igår. Han hänge där med sin vän Johan Westerlund från 08 Stockholm. Jag gick fram till Calle på dansgolvet och pratade med han så högt att Johan skulle höra det hela.
Jag- Tja Calle Arnold!
Calle- Tjenare!
Jag- Du, jag har tänk på en sak.. Vem är Basketligans sämsta spelare?
Calle- Hmm..
Jag- Jag har kommit fram till att det måste vara Johan Westerlund från 08 - Han är så jävla usel!

Ni skulle sett blicken jag fick från honom precis efter jag sa det. Jag försökte spela med och försökte låsas som att jag faktiskt inte visste att han var brevid mig, men han fattade ganska snart att jag drygade. Han tog tag i mig och ruskade om mig lite och skrattade. 
   Sen pratade vi lite om dragons förlust, och vid det här laget så märktes inte Calles skada av någonting då han var en hit på dansgolvet. Men jag vill i alla fall minnas att han var trevlig denne Johan Westerlund, och tur var väl det.

Blicken då? Ungefär så här fast lite mer intensiv och inte lika snälla drag.


//Ledningen

Glidarn !!!

Jag blir så jävla less när jag varige gång möts av den där rubriken när jag går in på Andreas blogg. Blir så jävla less på att han inte uppdaterar. Och blir famför allt så jävla less när jag läser den där värdelösa underrubriken ''En dag som absolut mest tillbrinngades på hjul !'' gång på gång. Jävla skit, vad håller han på med?

//Ledningen

Hur seriös är de?

Dragons ägde matchen hela tiden, på slutat pallade dem inte bara för trycket. Dem har ingen vinnarmentalitet. Eller är det bara så att dem inte vill vinna? För hur seriöst verkar det när man ser Ollie gå lös på dansgolvet på Oscar efter en sån här jävla skitförlust?

Nu är jag full. Full och arg.

JÄVLA SKIT!


Fan

Fan dragons, fan!
Visa lite vinnarmentalitet. Kom igen! Jävla bogner, den jäveln!

RSS 2.0