Många oroliga då Ante oroar

Idag på Orongoträningen satte jag hjärtat i halsgropen.

Det var i sammband med denna händelse som Andreas kraftigt skadade foten.


Han stod ett längre tag på sidan och haltade. Det såg inte alls bra ut eftersom hans fotled hade vridits två varv, och dessutom så bröt han alla ben i foten på minst två ställen per ben. Det hände för att korgen gav vika och rasade efter att Andreas hade dunkat. Han fick korgen och hela dess tyngd över foten.


Men karl som han är steg han upp i triumf och ignorerade den outhärdliga smärta som han hade.


Dansk skalle

Kan ni se, i föregående bild, hur hård Andreas är? Han har ett skallparti som skulle krossa vilken annan skalle som hälst. Men det värsta är att det nästan bara är (härdat)ben rakt igenom. Kan ni tänka er att få en så kallad ''Dansk Skalle'' av honom? Då skulle man inte resa sig upp på ett tag.  

Ser ni attackblicken?


Vi i ledningen sprang på Andreas Forslund idag, han var på sin vakt. Som vanligt.
Det var stor uppståndelse på navet på grund av detta, men vi lyckades i alla fall
komma tillräckligt nära för att ta denna bild.

Migrän

Migrän.....


Sannas Toast ™

Sannas Toast™  såg ju skitnice ut! Det blir med stor säkerhet en sån imorgon. Synd bara att du inte kunde lägga in alla de bilder du egentligen ville ha med. Tråkigt att tekniken och inte fantasin ska sätta stopp för sånt här. Men hör av dig till oss bara så fixar vi det där.

//Ledningen

Han har pressen på sig

Vi som är medlemmar ledningen har ett direktnummer till Andreas, precis som hans familj och ingen annan. Nummret är mycket hemligt och finns ingenstans att hitta. Så om ni söker på hans namn på till exempel hitta.se så kommer ni inte hitta det här: http://hitta.se/ViewDetailsWhite.aspx?Vkiid=s8eTYrmWtPqOEgFMkylCew%253d%253d&vad=andreas+forslund&var=sundsvall

I alla fall så brukar vi även skicka lite små sms tips till han. Det senaste löd så här:
Hej. Vi ser fram emot kvällens inlägg och tror att det kommer bli en revolution som inte bara kommer göra din blogg större, utan bloggandet i sig kommer att skjutas i höjden! Kan knappt vänta.
//Ledningen

Han har en bra grej på gång och nu är det upp till han. Han har pressen på sig. Bollen är på hans sida. Hoppas han gör något bra av det.

//Ledningen

Ny chans den tolfte

Dagen då vi alla trodde vi skulle få träffa Andreas visade sig bli en smärtsam dag, för många. Vi skulle få träffa Andreas i teknikkorridoren, men vad hände?  Många har hört av sig till oss med sina versioner av dagen. Just den här berättelsen tyckte jag var extra sorglig:

Tänk att man tar ledigt från arbetet för att ta med lilltjejen för att hon ska få en autograf. Helt skandalöst! Vi väntade till och med tills hans lektion var slut men han bara gick iväg och brydde sig inte ens när lilltjejen min sprang fram till honom. Nog för att han går på en kommunal skola, men det märks allt på honom att framgången med bloggen börjar gå honom åt huvudet!

Hur han kan agera så här får han själv stå till svars för. Jag blickar istället framåt. Till den tolfte april. Dagen då Andreas ska dela med sig av sina gym tips till världen.

Anmälan sker på facebook.  http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=70284329765&ref=ts

//Ledningen

Tolle och Forsse


Andreas och Andreas glassar på stureplan.

Ursäkta, och godnatt!

Trogna läsare, vi usäktar den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna. Vi lovar att skärpa oss! Det beror delvis på förra veckans chock, och delvis på Andreas dåliga uppdatering, det finns inget att prata om helt enkelt!

Nu är det sängdags!

//Ledningen


Rekord

På sista sidan i Guinness book of world records står det: Innehavaren av alla världsrekord är Andreas Forslund, och dem upplistade i boken är helt enkelt dem som har kommit närmast de oslagbara rekorden. Mäkta imponerande!

Tekniska problem

Andreas har berättat i en intervju med ledningen att han just nu har problem med tekniken. Det är därför han inte har uppdaterat de senaste dagarna. Men han har folk som jobbar på det och han räknar med att kunna vara tillbaka innan nästa vecka.

//Ledningen

Tolle och Ante



Hitta en bild på Andreas och Andreas på stureplan.se!

Rookie

Hej! Jag blir då den femte personen att gå med i ledningen och då den färskaste och mest ovetande. Men inte allt för ovetande, jag har själv en bakrund inom bloggvärlden och vet hur tufft det kan vara att hitta skrivglädjen ibland. Det är just därför jag tagit denna chans att hjälpa någon annan med detta, i detta fall Andreas.

Jag har följt denna blogg ända sen den startade och blivit inspirerad och fylld av glädje av den. Just därför har jag väldigt stora förhoppningar på detta, jag ska göra mitt yttersta för att göra denna blogg större än någon annan. Det gäller inte bara mig, utan hela ledningen, vi jobbar alla mot samma mål vilket just är att göra den störst, och det ser ljust ut! Våra snabbt växande facebook-grupper är ett ypperligt sätt att få läsare, vilket det även kommer. Och det kan aldrig bli för många läsare! Så kära läsare, hjälp oss att göra den här bloggen störst, berätta för vänner om den, bjud in vänner till grupperna på facebook, ja gör allt som står i er makt helt enkelt!

Det krävs ju verkligen att Andreas får inspiration och styrka av den här bloggen, en styrka som han använder till sin blogg, annars kommer allt bli ett fiasko. Jag kan låta väldigt hård när jag säger det här som "Rookie" men det är den bittra sanningen som man brukar säga.

Jag är iallafall smickrad över att få blivit en del av ledningen, och jag ska absolut göra allt för denna blogg. Hur finner jag då styrka till detta? På den frågan har jag två ledord som jag tänkte avsluta mitt inlägg med, dessa två ord är: Kärlek och Engagemang, det räcker långt..

/Johan Dahlqvist, en numera del av ledningen.

Hungrig




Gör INTE saken bättre!

Kolla på karln !



Vi köpte loss dessa bilder av en person som vill vara anonym. Det var inte billigt. Men absolut värt det!

Mitt hjärta är tomt


Idag klockan 10.02 så tappade jag tron på Andreas. Andreas lämnar en tom teknikkorridor efter sig och går mot en naturkunskaps-lektion. Han gav inte oss läsare eller eventet i sig chansen ens.

Med mer än 30 anmäld personer skulle det bli ett happening på västermalmsskola som sent skulle falla i glömska. Men huvudpesonen ifråga skrattar bort det och låssas som inget har hänt. det är inte bara dålig stil utan rent av sagt elakt.

Vi var minst 50 personer som ledsamt gick där ifrån tomhänta.

// LEdningen

Orongo klass!

Ikväll på träningen blir det s.k. ''Orongo klass'' då vi får finbesök av bloggaren själv - Andreas Forslund. Han har dessutom utlovat ett saftigt inlägg ikväll. Det ser jag fram emot!

Föressten, ni glömmer väl inte att man kan träffa Andreas Forslund mellan 10.00 och 11.00 imorgon i teknikkorridoren på vestermalm. Var där i tid så ni får en bra plats, det kommer bli trångt.

//Ledningen


Möte med andreas Del 1

Hej, nu är stunden äntligen här! Stunden där jag, Jakob  "En viss del av ledningen" Åberg skall presentera mig själv och berätta om mina erfarenheter då det gäller Andreas.

Min berättelse börjar en kall och dunkeln vinterdag i februari för två år sedan. I 15 års ålder hade jag inte längre några förhoppningar och drömmar om livet, att allt var meningslöst och jag frågade mig själv djupa frågor så som, "vad är meningen med livet?" eller "finns det någon gud?". Mor min försökte på bästa sätt att uppmuntra mig hon lagade alltid mina gamla favoriträtter, som lasagne eller kanske tacos. Men jag vägrade äta detta och min kost bestod till större delen av bröd och vatten. Mitt liv och min själ såg länge ut att inte ha något hopp tills en dag, en dag som visade sig skulle förändra mitt liv.

Dagen till ära började som vanligt, klockradion ringde och det första som slog mig var "hur skall jag försöka ta mitt liv idag?", tanken hade slagit mig nu i en vecka och piller såg länge ut som ett bra alternativ. I alla fall så pallrade jag mig tillslut upp ur sängen, gick till köket. Mamma sa glatt hej och godmorgon, men jag gav henne bara fingret. Jag tog mig en hårdbrödsmacka utan något på, inte ens ett glas vatten var jag sugen på denna morgon. För lite tid att slösa på detta och för onödigt. Jag satt mig sedan på sängen och drog på mig mina livlösa kläder, ett par byxor och en vit t-shirt. Stoppade nycklar, och pengar i fickan, sedan tog jag på mig mina loafers och gick min väg. Mamma ropade hej då, men som vanligt gav jag bara tillbaka fingret.

Vägen till skolan var lång, lång och kall. Pantera ljöd i mina hörlurar "REEEESPECT, FUCK!" medans jag återigen började planera mitt framtida självmord. Väl framme vid skolan såg bemöttes jag av de vanliga loskorna mot panna och ansikte, vad spelade det för roll egentligen? Mitt liv hade ju inte längre någon mening och jag det brydde mig inte alls, jag lät de spotta och spotta tills jag var tvungen att skrapa bort saliven med mina långa naglar för att kunna se....
Samhälle stod på schemat denna morgon och jag in i lektionssalen, den vita känslokalla lektionssalen. Där vi skulle lära oss om saker så att v i skulle kunna få betyg, för att sedan kunna få det där kontorsjobbet vi alltid drömt om och köpa volvo, skaffa fru, köpa hund och två barn. Kalle och Emma.
Lektionen gick fort, trots att den gått två timmar.


Sedan gick jag ner för lunch.....


Andreas bjuder fotograferna på vad de vill ha...

...i och för sig är ju det naket, men man kan ju inte få allt.

Sen Andreas började blogga igen tycker man att man ser honom över allt.
Här på röda mattan med Brad Pitt.
 
(Om ni också önskar att få en bild på Andreas finns möjlighet den 18e mars
mellan 10.00 - 11.00 i teknik korridoren på vestermalm. Se facebook events.)



Föressten. Om ni inte gått med i våran facebook grupp - Hjälp Andreas Forslund att blogga, så gör det!
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=72521620445&ref=ts

Såg ante på stan

Såg Andreas på stan igår. Lyckades iaf ta den här bilden i vimlet...


Jipppie

Andreas har äntligen fått tummen ur röven och börja skrivit inlägg och visst är de bra. inlägget Lionel back in black!  var det mest läsvärda från Andreas på länge. Fortsätt nu med det bra arbetet Andreas så blir vi alla lyckliga. Tack o tack

// Ledningen

Utkast: Måste säga ...

Måste säga att storsattsningen ger resultat då Andreas har tagit tag i bloggen igen, tror han i varige fall. Något som vi också kan glädjas åt är att Andreas Forslund sa att våran blogg var läsvärd! Han tar verkligen åt sig av tipsen vi ger honom. Det är det bästa som hänt mig, verkligen. Nu när man fått beröm av självaste Andreas Forslund känner man att livet är ''peekat''. Ingenting slår det här.

Nu Andreas när vi vet att du faktiskt läser bloggen så kan jag ge lite tips om vad jag vill att du ska blogga om. För det första vill jag veta om våran satsning på att göra din blogg den största i världen har gett något resultat. Har du fått mer läsare? Sen vill jag, och förmodligen alla andra, veta hemligheten bakom din perfekta kropp. Jag såg t ex en kommentar på din blogg (som föressten är den ända anledningen till att jag inte tagit självmord än)

Försessten så såg jag att världsrekordhållerskan och världsettan i stavhopp, Yelena Isenbajeva, hade kommenterat föregående inlägg. I kommentaren löd frågor om träning. Att den överlägset bästa stavhopperskan i världen vill lära av dig förvånar nog ingen. Börjar hon träna som dig når hon nog 6 meter! Så skriv mer om själva träningen, hur du gör, inte bara att du hade träning. För vem vill inte veta hur du drog på dig hundraarton kilo på en kropp vars organ, skelett, fett, skinn, naglar och hår mm väger ändast 4kg? 

Dela gärna med dig av dina träningshemligheter.  Sen skulle jag också vilja att du började med ''Dagens killfråga'' och ''Dagens tjejfråga'' som du aktivt höll på med förut. 

Ditt mest uppmärksammade inlägg ''Förföljd eller förälskad'' innehöll en kärleksberättelse. Hur gick det för Lionel? Fill us in!

Med vänlig hälsning //Ledningen

Vad har hänt?

Först och främst: Vad fan har hänt med uppdateringarna? 22 Februari var senaste uppdateringen, skandal!

Andreas Forslund, dina inlägg blir sämre för varje uppdatering. Dina historier får inte mitt hjärta att pumpa längre, jag upplever dom allt mer som en "walk in the park" vardagsmat med andra ord. Jag vill inte läsa om dina beck kvällar eller om hur ni lyckas få en 30 åring att runka i cam, jag vill ha dramatik!
Nu till frågan.. Hur ska du ge oss dramatik? Det kan jag faktiskt inte svara på, det är helt upp till dig. Du har de bästa förutsättningarna för att ge oss det dock, biceps som bowlingklot,  en genomborrande blick och ett hjältemod som skulle få vilken hjälte som helst att känna sig som en liten pojke. Men du utnyttjar inte dessa förutsättningar för att skriva Sveriges om inte världens mest intressanta blogg! Du kan inte sitta och inbilla dig att du kommer skriva en unik blogg genom dina i nuläget, lama inlägg. Så gör något spontant för att få bloggen intressant igen, gå med i UFC vad vet jag? Bara det blir lite action igen, vi tror på dig!

Kredd

Det är inte bara Andreas inlägg som får kommentarer utan också vi. vår första kommentar lyder

Postat av: fan av andreas forslund blogg
Jag måste beundra ledningen i sitt djupa stöd och de funderingar som tyvär inte kunna komma användning till Andreas. Tänk om Andreas vore lika engagerad som ledningen då skulle nog bloggen vara större än blondin bellas.
2009-03-09 @ 22:03:17

Det är alltid härligt att få beröm.
Jag grät nästan lite när jag såg detta. Tack och Tack

//Ledningen

Skrivglädjen ?

Jag har märkt en förändring i Andreas senaste inlägg. var är skrivglädjen ? En bloggare ska brinna för att säga vad han eller hon tycker, en bloggare ska ha det där lilla extra som gör att folk lyssnar och tror på det bloggaren säger. Det är illa riktigt illa när kommentarerna mot inlägget är bättre och i vissa fall överglänser själva inlägget. Se bara på Snurresprättttts kommentar till inlägget: Hej svejjs Sverige!  
Där har vi glöden och glädjen jag pratar om. trots att det var några hårda ord med så levereras en skrivglädje som är sällan skådad.  Bra jobbat Snurre, jag  längtar efter mer.

Postat av: Snurresprättttt
Andreas, du har en en gång lyckas skriva ett inlägg. grattis, se det är ju inte så svårt... din jävla sopa. Ta fan inte åt dig äran för att du läser tidningen inte fan kan du räkna. men igår när du bad far din att läsa rubrikerna i tidningen för att du inte ska verka helt dum i huvudet, så stog det Dragons klara för slutspel. Att du då hittar på att du räkna ut det det är bara dålig stil. Och hur fan tänkte du när du är med Daniel en fredags kväll i februari. han vill ju bara innanför byxorna på dig inget annat, jobbig med sanning. samlag andreas är något vackert ska inte förhastas igenom på en fredag, nejnej. en fredag ska tillbringas ute på krogen eller hemma i soffan framför TVn med mamma din. chips ska du inte äta inte bra, åter nejnej. utan du ska äta majsbröd. majsbröd är ett gult bröd gjort på majs och majsmjöl som huvudingredienser. brödet kommer ursprungligen från den amerikanska syd staterna. Typiska ingredienser är majs, majsmjöl, filmjölk, bakpulver, salt, ägg, matolja eller solrosolja. majsbröd är mycket mättande och ger bra med proteiner som du behöver eftersom du tränar relativt mycket. om du skulle träna mer skulle du också ha en strkare utvecklingskurvor kanske få göra några minuter i saints. men eftersom du latar dig hela dagarna kommer du inte bli nått alls. kanske fångvaktare på någon snuskig anstalt, ja det låter det. men jag tycker vid det här laget att du borde ha tankar på annat håll. badvakt är inte fel. du får ju en mycket fin orange T-tröja som du kan ha varje dag, inte många som har de möjligheterna, var glad. efter min fina framtida tids till dig ska jag avsluta med ett litet blogg tips. ingen absolut ingen bryr som om vad du gör på dagarna, vad din klasskamrater gör, vad du tycker och tänker, om du äntligen fått det där första könshåret än, ont i foten eller ej ingen bryr sig, tränar eller inte nej inte där heller. därför måste du börja skriva om intressanta saker som till exempel rättegången mot The Pirate Bay, som inleddes med en razzia mot det stockholmsbaserade webbhotellet PRQ, datum den 31 maj 2006. Händelsen fick väldigt stor uppmärksamhet i nationella medier då en källa till Rapport på svt uppgav att razzian var ett resultat av påtryckningar från USA:s dåvarande regering. Syftet med razzian var att stänga ner BitTorrent-trackern aka the holy spirit, The Pirate Bay (TPB), men eftersom polisen tog alla servrar i beslag drabbades alla kunder på webbhotellet också. Polisen och åklagarens handlande blev kritiserat och Justitieombudsmannen han med skägget inledde en utredning.datum 4 maj 2007 gick åklagare Håkan Roswall ut med skorna på och muggen i handen och med informationen att man kommer föra en rättslig process mot innehavarna av The Pirate Bay, detta pga av att han skulle ladda hem J jeameson colleection men fastnade på 99%. Rättegången mot The Pirate Bay inleddes den 16 februari 2009, för tre dagar sedan. jag skriver tre med bokstäver inte med siffror för det gör man inte alla nummer under 13 skrivs med bokstäver, detta är också en tips till dig som bloggare. andra intressanta saker du skulle kunna skriva om är till exempel att för ett tag sedan byte Globen i stockholm namn till Ericsson Globe, detta efer en lång uppgörelse mellan SCA och Eridsson som båda ville vara sponsorer. del hela slutade med en kompromiss där Ericsson grundlurade SCA och fick helt som de själva ville fast SCA betalar 64 procent av köpet. globen kommer att vara oförändrad, det är bara namnet som är nytt, globen shoppi9ng finns självklart kvar och tunnelbane stationen Globen kommer också att finnas kvar, men utökas 2011 för du kommer stockholm stad att gå in och bygga om hela tunnelbane systemet 5 nya linjer ska in, med färgerna purpur, svart, lime, rosenrött och himmelsblå. alla stockholmare jublar medans göteborgarna gråter. Göteborg som stog i tur att få tunnelbana kommer nu inte att få de bidrag som behövs utan de går till stockholm istället. tacka vet jag malmö som försökte ta en bit av kakan, men som tur var såg stockholmarna de och har nu beslutat att göra en stor jävla strand rakt över malmö. Citat från SvD " Hela jävla malmö ska äntligen grävas ner, staden kommer att bli en strand för naken badande turister och skogsgalna holländare. " härligt med holländare, som invaderar sveriges rikes gränser. nu när deras egna land är fyllt med metangas från alla fina kossor så flyttar det hit. tur är väll det att att flytttar till jämtland. perfekt ännu mer skit i östersund. Östersund som är den enda stad som grundats på 1700-talet i Sverige med dess nuvarande utbredning eller ingen alls. Staden grundades för att kontrollera handeln i Jämtland, vars invånare bedrev en omfattande och mycket lönsam handel med narkotika, som irriterade kronan. Meningen var att, i enlighet med sveriges rikes lag, kanalisera handeln till staden. Men det togs inte väl emot av befolkningen och turisterna, vilket ledde till att Östersund länge förblev en liten stad och faktiskt mindre än Frösön. östersund har aldrig riktigt blibit en stad utan är mer en skithåla,som efter tillkomsten av en järnväg och, ironiskt nog, näringsfrihet inte håller några av regeringens krav för korvtillverkning. Jag hoppas nu Andreas att du tar hjälp av min exempel då det känns jobbigt. skriv inte för att det ska vara roligt utan för att framhäva kunskap nu ska jag tacka för mig och vi kankse hörs igen vem vet, ne just det ingen vet förutom jag. puss på du stora tutte.

 2009-02-19 @ 02:43:09
______________________________________________________________________________________________

Tack ännu en gång Snurre du får mig att börja hoppas på bloggandet igen.

Umgängen Tid Luster

Andreas Andreas om du ska bli nått inom bloggandets värld så måste du börja prioritera ditt bloggande framför dina vänner. Det håller inte att slösa bort din värdefulla tid på till exempel som idag ha en Playdate med Emma Ericsson. Eftersom jag känner dig ganska väl nu, så vet jag att du inte kommer att sätta dig och blogga när du är med Emma och det är mycket syn för du har ju ofta så bra tankar och ideer bara du tar dig lite tid. Du måste inse att det gäller att prioritera din intellektuella sidan före dina luster och otyg. Ta vara på tiden, kanske du skulle ha kunnat skrivet ett inlägg under bussresan till emma. Ja ibland går det att ha kakan och äta den samtidigt, men inte alltid så du måste anpassa dig efter ditt schema och lyckas klämma in lite bloggande då och då. Lunchrasten på skolan är ett utmärklt tillfälle att skriva lite på, vem fan behöver 40 min på sig att äta, inte du i alla fall andrea. så snälla ta vara på tiden, slösa inte bort den.

// Ledningen

Storsatsning!

Vi här på konstruktiv kritik till Andreas Forslund storsatsar minst sagt. Vi har sedan igår dubblat vårat manskap! Att Olle ''Falken'' Enqvist börjar blogga här är sedan tidigare känt, men nu går vi public med vår senaste skribent. Han kommer kanske inte som Olle att geniförklaras efter sin död, men han kommer att kunna tillföra mycket här. Han kommer lite senare att berätta om sig sjäv och varför det passar honom så bra att blogga om Ante. Tills dess säger vi värmt välkommen till Jakob Åberg!


Stjärntillskott

Bloggen och fokusen på Andreas växer, därmed måste vi ha mer folk till denna blogg för att alltid kunna raportera det senaste om Andreas. Vi har precis skrivit kontrakt med ett nyförvärv av rang, mannen i fråga är förhandsfavoriten till nobelpriset i litteratur och han valde mellan att börja blogga med oss här på konstruktiv kritik till Andreas Forslund eller med 1000apor.se - Han valde som nämt att börja blogga med oss på grund av sitt intresse för Andreas.

Grattis och välkommen hälsar vi i ledningen Olle Falgén Enqvist!

Det här kan bli riktigt bra och Olle sa själv efter att signerat kontraktet:

Jag vill tacka att ni ger mig detta förtroende. Resterande tid av mitt liv ska jag lägga på att göra Andreas blogg till den största i världen.

Det här blir stort...
//Ledningen


Perspektiv

Under en Härlig vecka i skidstaden Åre har en person i ledningen funderat lite över Andreas bloggande. Jag har stället mig frågor som, Varför Andreas Forslund Holmbäck bloggar ? Varför skriver han inte flera inlägg ? Hur skulle Andres Forslund Holmbäck kunna förändra världen ? de här är bara ett ax-plock av mina funderingar. Ingen av dessa frågor är lätta att besvara, inte ens lätta att spekulera i, men de är otroligt viktiga för Andreas Forslund Holmbäcks utveckling som bloggare, människka, bror, vän och Dr Phil. *se bloggare kommer först, men ibland undrar man hur han den där Andreas Forslund Holmbäck prioriterar när han inte ens kan slänga ur sig en litet inlägg under ett helt JÄVLA sportlov. Jag ska nu än en gång hjälpa  Andreas Forslund Holmbäck på traven. Vi ska inte spela på hästar utan nu är det livscoachning på gång. Hela Ledningen kräver eller vill om man nu måsta använda lite snällare ord för att inte bli utpekade i ett inlägg, att Andreas Forslund Holmbäck svarar på de frågor jag tog upp ovan i ett eller flera blogginlägg inom en snar framtid. Om Andreas Forslund Holmbäck gör detta är Ledningen övertygad om att hans liv kommer att förbättras, i alla fall gå mot rätt håll. Så Andreas Forslund Holmbäck se detta som "Your opportunity to make a change" inte bara i ditt liv utan också i andras.

// Ledningen

Tycker ni inte...

...att Andreas borde skaffa en sån här mustasch?...




...Eller att Tolle borde skaffa en sån här tatuering?

Gammal

TJA! Hittade en asgammal bild på Ante sen USA, tänkte att jag var tvungen att dela den med er. Kolla vad liten han var då, inte alls lika biff som nu. Fast det är väl klart, han spelade ju inte i Orongo då...



Beba och grabbarna i mitt hjärta

Sitter i mitt sjukt stökiga rum bakfull som ett troll, teven är på och Bob Dylans ljuva musik smeker mina trumhinnor.  Bakfyllan och ångesten över att man inte visade sina bästa sidor igår har inte direkt förvandlat den här dagen till en av dom bästa hitils. Som många andra så söker jag hjälp av Andreas såna här dagar och han visar mig ljuset i tunneln när han genom min bakfylleångest säger. Livet går vidare!

Kloka ord av en klok man.  Han har fått mig att inse att man måste ta vara på livet och höja sin livskvalitet, njuta av allt även en dag som denna. Det för mina tankar genast tillbaka till en sommardag efter en hård men härlig sommarnatt. Bakfulla som få var vi när vi klev in till den turkiga alnö pizzerian, ut på den soliga verandan gick vi i alla fall för att avnjuta bakispizzan. Klockan var bara runt tolv men istället för att bara ligga hemma och gömma sig för solen bakom de stängda persiennerna ignorerade vi bakfyllan och gick ut och njöt av den härliga sommardagen. Vi skämtade om saker som hänt, tog av oss tröjjorna och var rätt grabbiga. Jag insåg då att ingenting annat än att må bra just då betydde något. Jag lärde mig att leva i nuet. 

Det tackar jag Beba och hunkarna för. Jag älskar er grabbar <3

Nu fortsätter jag att leva i nuet och skiter i träningen för att gå och basta med ett gäng polare istället.

Ha det bra dar ute, PUSS!


RSS 2.0